Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Wat een fucking kk schande om zo te worden weggespeeld door EMMEN!!??

  Eerste helft SCHANDALIG SLECHT zoals zo vaak. Zit ook geen enkele verbetering in, en dan toch Fons een nieuw contract aanbieden…. op basis van WAT??

  Dat die gozer ‘m van 20 meter in de kruising ramt doe je weinig aan, maar in de eerste helft geef je alles al weg. Tweede helft aardige fase maar veel te weinig vernuft om echt gevaarijk te worden.

  FONS OUT, Lorenzen, Kanon ook optieften!!!

 2. 2

  Schollekop

  Emmen is duidelijk een maatje te groot voor ons.
  Wat een stel imbecielen achterin! Met dank aan het tactisch vernuft van onze trainer die van het imbecielenbestuur nog 2jaar extra aangeboden heeft gekregen!

 3. 3

  Westlander

  Was weer 94 min ergernis .als er een iemand opstaat zakken er weer 3door de mand erg zwak .rest Vt seizoen 4-4-2 spelen Goossens op middenveld erbij .en fonds je snapt er echt tacties niks van na 15 min had je gelijk wat om moeten zetten

 4. 4

  Iwi

  Niks aan de hand. We staan nog steeds 7e met 2 punten voorsprong op Heracles(sinds Fons)Twente,Sparta en Roda staan vlak onder ons,maar die kennen ons nooit inhalen,aangezien zij niet in eredivisie spelen.

 5. 5

  Rob

  Lekker degraderen. Ben ik er van af. Ik kijk niet naar keukens. Wat een vertoning. Had wel 4-0 kunnen staan in de 1ste helft. Kom je terug maar stoppen die onbenullen na de 2-2 weer met voetballen. Laten ze Emmen weer aanvallen en gaat Zwinkels ( is voor mij ook afgeschreven want hij stopt ook niks en maakt veel fouten) de lange bal spelen. Gevolg schot en deze dan niet hebben.

 6. 6

  Rob

  Volgende wedstrijden kan je ook wel vergeten. Fons komt weer met zelfde opstelling. Resultaat weten jullie. En weer als ze de kans hebben om omhoog te kijken laten ze het liggen.

 7. 7

  Doedel

  Ik sluit me volledig aan bij alle vorige sprekers. Wat hebben we toch een kkkclub. Om misselijk van te worden.

 8. 8

  Rob

  ADO is maar in 1 ding goed en dat is de supporters voor lul zetten.
  Geld terughalen voor deze wedstrijd en gelijk ook voor je seizoenskaart. Amateurs zijn gratis.
  Fons zal wel contract krijgen want bestuur valt ook onder ADO Alle Dagen Onkundig

 9. 9

  Hans

  Alleen 1ste helft gezien, daarna niet meer. Kon het niet meer aanzien! Statistieken 1ste helft: schoten op doel van FCDH niet 1 keer! Het prof voetbal in Den Haag is om te janken, wat een zooitje. Een wit vlaggetje voor Fons: Ga lekker weg Fons je hebt het niet in je vingers, want volgens van As heb je Top materiaal wat zo met winst verkocht kan worden. Wat een stumpers. Voor Lorenzen krijg je wel 1 Euro van As, maar wie wil hem?

 10. 10

  Verkeerde Henk

  Ik weet even niet wat ik zeggen moet na deze wedstrijd. Individuele fouten van spelers kun je niet in de schoenen van Fons stoppen maar wat ik wel opvallend vind is de instelling waarmee ze de 1e helft spelen. Heeft Fons ze wel op t belang van deze wedstrijd gewezen en waarom Malone ipv Pinas en waarom iedere keer Lorenzen? Is hij tactisch wel in staat om het elftal neer te zetten en kan hij het elftal nog motiveren? Daar mag t bestuur zich over gaan buigen maar ik ben bang dat ik t antwoord al weet.

 11. 11

  De Geep

  @Henk dom bestuur, domme ambtenaren, domme trainers etc.etc. gaat al 20 jaar zo gelukkig hebben we dat lelijke koekblik met een kunstgras lekker toch. Voetbal anno 2019 genieten geblazen.

 12. 12

  peter vakkie G

  2x verliezen van Emmen, dat is schandalig dit elftal is rijp voor de keukenkampioendivisie

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl