Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Who the fuck is Eduardo?? Ja ja, we trekken wereld spelers aan. Voor het laatst gespeeld in november 2014. Een achterstand van 2 maanden, hij is 24 jaar en heeft al erg veel clubs gehad. Duidelijk dus, nergens geslaagd. En ja, dan is Ado het laatste red middel. Geen hoogvlieger en ook hij gaat ons niet in de eredivisie houden. Lekker bezig………

  1. 1.1

   Kaalkop

   We hebben hier net winterstop gehad vanaf 13 december dus dat is een “achterstand” van 3 a 4 wedstrijden tov de rest van de selectie. Scheelt bijna niets dus. Nog meer onzin

 2. 2

  A-noNiem

  Verkeerde Henk, oordelen als we m hebben zien spelen. ik denk zelf dat deze jongen meer talent heeft in zijn kleine teen dan Mitchell Schet in die dikke pens van ‘m. Wat dat betreft dus al een aanwinst. Dit is helaas voor nu het kaliber spelers dat haalbaar is.

  Dit jaar is zo goed als verloren. Gewoon zorgen dat je relatief snel veilig bent en dan goed selecteren voor het nieuwe seizoen.

 3. 3

  Hoelangiseenchinees

  Ado kan op korte termijn alleen dit soort spelers huren…. dit jaar gewoon in de eredivisie zien te blijven, pas volgend jaar kunnen spelers wellicht gekocht worden (tenminste als ze het geld vandaag overmaken, dan staat het er net in de zomer 😉

  Spelers die je nu nog kan kopen, kan je ook je vraagtekens bij zetten. Huren is prima, nog 2 spelertjes erbij en handhaving moet lukken.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Ik heb ook geen bezwaar tegen het feit dat een speler gehuurd wordt maar huur dan wel spelers die er direct staan en niet waar je nog je vraagtekens bij moet zetten of hij wel fit is en ook nog jezelf moet afvragen of het direct een versterking is. Zijn cv is in ieder geval niet echt indrukwekkend. Maar goed misschien is het wel een kubik of iets dergelijks. Ik laat me ver(r)(g)assen.

 5. 5

  hageneesje

  ach een speler met echt een indrukkende cv die gaan we echt niet binnen halen en zker nu niet.

  DEnk dat dit best een jongen is die wat gaat brengen. Heeft in wat landen gespeeld dus meer ervaring dan wie dan ook binnen deze selectie.

 6. 6

  GeorgeJMS

  Niet zo negatief, Henk. We kunnen ons t.g.v. alle toestanden nu eenmaal pas (te) laat op de transfermarkt begeven. Daar is inmiddels de spoeling dun geworden en dus de keuze beperkt. Zeker op het niveau spelers, waarop F.C.D.H. zich nu wil richten.
  Rest ons momenteel niets anders dan noodoplossingen voor de korte termijn om maar vooral uit te buurt van de nacomp/degradatie-plaatsen te geraken en te blijven. Als dhr. Wang dan over enige maanden geld heeft kunnen vrijmaken (we hebben de afgelopen maanden al gezien dat dat nogal wat tijd vergt) voor echte versterkingen op de lange termijn, kunnen we van de zomer hopelijk gericht gaan inkopen.
  Deze Wilson heeft vanaf z’n 13e bij een Europese topclub (F.C. Porto) rondgelopen en daarna bij meerdere clubs in verschillende landen gespeeld. Hij heeft dus een gedegen opleiding en aardig wat ervaring in zijn bagage.
  Vooralsnog ben ik blij met hoe Dhr. Wang zich presenteert, met zijn plannen en de eerste maatregelen die hij heeft getroffen. Meer Chinese invloed zal ongetwijfeld kleine wijzigingen met zich meebrengen, maar Chinezen zijn harde, gedisciplineerde werkers en zeer prestatiegericht. Dhr. Wang lijkt mij bovendien een geslaagd zakenman die weet wat hij wil en welke offers daarvoor gebracht moeten worden. Het zou mij niet verbazen als F.C.D.H. in meerdere opzichten gaat profiteren van zijn komst.

 7. 7

  Koos

  Haha George soliciteert voor een baantje bij Wang, ouwe loempia bakker;)
  Het zijn spannende tijden nou.
  Evt. degradatie of Europa in, we zullen wel zien wat het modern football ons gaat brengen.
  Ik hoop dat de weg omhoog is, het jaartje onder vd brom was beter voor mijn gezondheid dan (bijna) alle andere seizoenen.
  Misschien dat Wang wat acupunctuur en Chinese massage salons kan openen in het stadion voor de SCC houders. Om de stress bij de trouwe supporters weg te nemen, want hoe mooi alle verhalen ook zijn, eerst zien en dan geloven.

 8. 8

  blablablabla

  maakt leuke goals, hopelijk morgen ook
  maar volgens mij hebben we meer aan wat sterkere verdedigers

 9. 9

  Jeff

  Mr. Wang zat toch wel weten wat hij doet en mocht het met het voetballen niet lukken dan kan hij er altijd nog een ( all you can eat ) restaurant van dat hele voetbal stadion maken .
  Dus let maar op ook Mr. Wang gaat goed zijn zakkenvullen aan ADO .

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl