Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Dolf

  Lekker flons eindelik de win morgen weer allemaal je best doen

 2. 2

  De westlander

  Tja t valt ook niet mee hè om 90 min je uiterste best te doen in de week .volgende week in Heerenveen wel graag 90min .anders word t een lange terugreis .voor me

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  goeie reis.

 4. 4

  De Geep

  Wat zo triest is er zit vaak geen idee over de speelwijze dat zie je goed de 1e helft, komen ze achter en dan gaan we een stuk aanvallender spelen en dan zie dat het beter gaat.
  Speel zo de hele wedstrijd dan maar wat meer risico maar je krijgt ook meer kansen, met dat leun voetbal krijgt die spits van ons geen 1 bruikbare bal. Ieder geval een puntje is netjes meestal is 3 verlis punten daaro.

 5. 5

  Marcoke

  Fons mag ook wel wat frisser oogend voor de dag komen hoor. Altijd maar die vermoeide ietwat onzekere en verongelijkte uitstraling van hem. Mag best beetje meer bluf en passie uitstralen Fonsie!

 6. 6

  Oom Joost

  hoort deze titel bij het dumpert filmpje waar tante tinie op staat de bonzen

 7. 7

  mars

  volgende week kunnen ze weer zeggen ja maar twee wedstrijden in een week is teveel we hebben woensdag al voor de beker gespeeld dus ja

  1. 7.1

   Hans

   Voetbal is ook zeer vermoeiend Mars, je hebt weken nodig om weer bij te komen. Er zijn ook mensen die iedere dag moeten presteren voor veel minder salaris.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl