Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Hallo stelletje slaapkoppen, er dient versterkingen te komen die er meteen staan en niet iemand die je niet kent en waarvan je maar moet afwachten of het een versterking is en daarnaast wie gaat hem en de rest in de voorhoede voorzien van aanvoer behalve lange halen van achteren?? Denk daar eens aan, een verbindingsspeler dus die de ballen opeist. Enne we hebben nog maar 4 dagen!!!!!!

 2. 2

  hageneesje

  je hebt inderdaad een verbindingsspeler nodig ala een Toornstra met loop vermogen en creativiteit op het middenveld. DAcht dat in het begin dat gehrt dat misschien wel kon brengen, maar helaas is dat niet het geval.

 3. 3

  Rudolf

  In het televisieprogramma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond beelden te zien van personen die mogelijk betrokken zijn bij de brand in het supportershome van Ajax. Het gaat om twee personen die kort voor en kort na de brand in de buurt van metrostation Strandvliet zijn geregistreerd.

  De beelden zijn afkomstig van camera’s bij het metrostation. De verdachten lopen bij een viaduct. De politie weet nog niet wie het zijn en is naarstig op zoek naar meer informatie over deze personen.

  Het supportershome brandde in de nacht van donderdag op vrijdag volledig af. Sporenonderzoek van de politie toonde aan dat de brand is aangestoken.

 4. 4

  iwi

  een grote sterke jongen naast Kramer die in tegenstelling tot Mikey wel een bal kan aannemen/vasthouden is zo gek nog niet.wat betreft verbindingspeler.Vind iedereen nu ineens dat die Kristensen helemaal niet meer kan voetballen? Meyers linie doorschruiven.Straks is Kanonnetje weer terug(linksbenig)matige opbouw maar wel snel,gedreven en een echte winnaar.We bouwen toch niet op dus waarom niet hij linksachter.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl