Over de schrijver

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  GeorgeJMS

  Spectaculaire ontwikkeling!
  Defensief lijkt F.C.D.H. behoorlijk versterkt, hetgeen met het oog op desastreuze doelcijfers – en vele defensieve blunders – in de 1e seizoenshelft, beslist geen overbodige luxe is.

  Nu maar hopen dat er ook (vleugel)spelers zijn die Necid (of Falkenburg/Kramer) in stelling kunnen brengen, want de eerste 4 wedstrijden na de winterstop moeten minstens 7 a 8 punten opleveren.

  ?we ?? you Den Haag, we do?

 2. 2

  Ton

  Ik mis nu alleen nog Ronaldo!??? Nee hoor ze zijn goed bezig daar langs de A12 en de A 4. Zowel de directie en Pardew met zijn staf. Ik denk a.s. zondag 3-0!??

 3. 3

  Heel je reet vol

  Zo dat wordt een aardig nieuwe basis elftal, Goossens, bakkert,Meijers etc. gaarne het bankie warm houden voor de echte voetballers.

 4. 4

  Hans

  Het is allemaal zeer positief, en daar krijgen wij supporters ook een goed gevoel van! Wat ik wel jammer vind is, dat dit niet in het begin van het seizoen, zo geregeld is. Voor de aanvang van een voetbal jaar moet men er klaar voor zijn, en dat was FCDH duidelijk niet gezien de huidige positie op de ranglijst. Daardoor hebben wij nu een achterstand, maar ook ik heb goede hoop dat het nu beter gaat worden, al moet het wel even gezien laten worden op het veld. Het blijft elf tegen elf en tegenstanders doen ook hun best, voor een goed resultaat. Aan FCDH de kunst om ze allemaal op hun bek te laten gaan! Go for it; We love FCDH!

 5. 5

  Rob

  Ik weet niet waarom iedereen op voorhand in een keer zo positief is. Op zich is het goed dat er 5 nieuwe spelers zijn, want er moest sowieso iets gebeuren. Doorgaan zoals voor de winterstop kon echt niet meer. Feit is wel dat ik – en naar ik aanneem velen met mij – nog nooit van de gehaalde spelers gehoord heb (Van Buren uitgezonderd). Het zijn stuk voor stuk spelers die bij hun eigen club (Middlesbrough, Leeds, etcetera) niet aan spelen toekomen en eerder verhuurd zijn aan clubs met een niveau dat mogelijk nog slechter is dan onze eigen plaatselijke FC. Maar goed, in het land der blinden is eenoog koning. Dus eerst maar even afwachten of ze het balletje recht vooruit kunnen trappen voordat we ‘linkerrijtje’ gaan spelen. Enige wat telt is dat we niet degraderen.

 6. 6

  Marcoke

  Nou, nu word ik toch wel echt heel benieuwd naar het “nieuwe” elftal a.s. zondag!
  Uit zeer ruime ervaring weet ik dat ik niet te snel enthousiast moet worden over FCDH maar het lijkt echt iets te gaan worden zo!

  Met Fons en Plofkop was dit nooit gelukt want het mag duidelijk zijn dat deze spelers gekomen zijn dankzij Pardew z’n netwerk. Ze zullen niet allemaal een super aanwinst zijn maar de basis elf van weleer hebben er zeer geduchte concurrentie bij gekregen wat alleen maar de kwaliteit en intensiteit ten goede komt!

  Zin in zondag !!

 7. 7

  Verkeerde Henk

  5 nieuwe spelers zijn zeer welkom al is t alleen maar om de concurrentie op te schroeven en ze gaan echt niet allemaal direct spelen. Daarnaast zijn het gehuurde spelers die idd niet aan de bak kwamen bij hun club, dus moeten we hun kwaliteiten nog maar afwachten maar ik heb er meer vertrouwen in gekregen dat we ons veilig gaan spelen. Na RKC weten we meer.

 8. 8

  iwi

  Tuurlijk klinkt het positief.
  Alleen als straks blijkt dat de jonge spelers waar de meesten wel vrolijk van werden(Ewijk,Pinas,Polley inmiddels verhuurd)plaats moeten maken en de prutsers(vul maar in wie)mogen blijven staan,dan ben ik ongeacht het resultaat niet zo positief meer

 9. 9

  Peter

  Eerst zien dan geloven. Ben benieuwd of en hoe Pardew hier een team van gaat maken.
  Come on The Hague

 10. 10

  Realist

  Kom op Meijers , van mij krijg je wel krediet omdat je meer in je mars hebt dan dat er gezegd word over je . Feit is dat je alleen altijd op de verkeerde positie hebt gestaan . Die sukkels van een Beugie of bakker , Lex zijn een stuk minder . Die moeten oprotten .
  En wat betreft die Engelse invasie , juich maar niet te hard , we hebben nog niks gezien . Hoop t maar ik ben realistisch en dat zooitje wat zo positief ineens is niet .
  Old school rules fcdh

 11. 11

  Peter

  Wat Realist zegt over Meijers ben ik met hem eens. Is betere voetballer dan veel supps hier zeggen. Stond alleen op de verkeerde plek met verkeerde opdracht. Zie hem veel meer als technische middenvelder.
  Hoop dat hij de kans krijgt om dat te laten zien.

  1. 11.1

   Karel Doormann

   ben ik mee eens verkeerde plek maar je bent ook deels een speler van lik mn kut als je je al bijna 10 jaar op je niet voor jou beste plek laat zetten

 12. 12

  mars

  maar ben blij met deze spelers ook al hebben ze bij hun eigen club weinig gevoetbald alles wat daar op de bank zit is altijd nog tien keer beter als wat wij in ons elftal hadden lopen en ben ook blij dat die eikel van een stein geen ja heb gezegt gelijk wand dan hadden we nooit aan deze spelers gekomen en hadden we met het zelfde zooitje door moeten gaan

 13. 13

  iwi

  Wat gek.
  Sommige zien in Meijers een technische speler.
  Vandaar dat anno 2020 zelfs behoorlijk opbouwen vrij lastig is half hoge rossende ballen die niet bij een medespeler belanden,maar veelal over de lijn of beter gezegd in de tribune.
  Wat gek dat trainers gezien hebben dat gedrevenheid en ruimte voor hem,om er in te kunnen draven hem beter ligt dan positiespel.

 14. 14

  De Geep

  Meijers is een middenvelder en het klopt dat ze er niet in zijn geslaagd om al tig jaar een goede linksback te halen, maar dat geeft hem geen vrij brief om verantwoordelijk te zijn voor zoveel tegen goals door zijn persoonlijke fouten. Hij staat nu al behoorlijk wat seizoenen op die positie als aanvoerder heeft hij gewoon gefaald dit seizoen.

 15. 15

  Peter

  Bijna hele team heeft gefaald!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl