Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Realist

  Wat een lul , gebrainstormd door de spleetogen . Jij hebt samen met die spleetoog onze club naar de klote geholpen hufter . Op pleuren dat moet je doen . 💣💣😡🖕

 2. 2

  Hans

  United Vansen, dat op zijn beurt weer ruim 99% van de aandelen van AFC Den Haag bezit. Wellicht had FC Den Haag zonder hun hulp niet eens meer bestaan.’

  Wat een slap gelul, UVS is op 1% na gewoon de eigenaar van FCDH! Het is hulp voor hun eigen club! Een sigaar uit eigen doos dus. Misschien dat Rutte ook adviezen geeft aan UVS, de uitvinder van een sigaar uit eigen doos.

 3. 3

  Marcoke

  Hamdi slaaf van de Chinesen, wiens brood met eet diens woord men spreekt……dat is nou wel duidelijk.

 4. 4

  Marcoke

  met = men

 5. 5

  Peter

  En hier was ik al tijden bang voor. Zeg maar dag tegen de club dankzij die dikke pad Hamdi en de zakenbaasjes van de Chinezen. Dit is geen club meer, maar een onderdeel van schimmige deals. Geld heen en weer schuiven. Heeft niks meer met voetbal te maken.

  1. 5.1

   Marcoke

   Amen

  2. 5.2

   Theo

   Heb jij de afgelopen 25 jaar onder en steen gelegen?

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  die chinezen hebben dit veroorzaakt en verder niemand anders.

 7. 7

  Bert Barendrecht

  Van de spandoeken heb ik ongeveer 20 x kippenvel gekregen. Als gastheer bij onze geliefde club zou ik het heel fijn vinden als alle spandoeken bij de allereerste thuiswedstrijd op/rond het veld gehangen of gelegd zouden worden. Dit om onze bewondering nogmaals groot uit te dragen. Tevens om mij met mijn 76 jaar toch nog 1 keer dat geweldige kippenvel moment te laten beleven.

  1. 7.1

   Ed

   Ik geef het door

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl