Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

37 Comments

 1. 1

  Ano-Niem

  Wedstrijd was vermakelijk, maar wat hebben we het weer laten liggen.
  In de eerste minuten van de tweede helft zag je het al aankomen, zaten totaal niet meer in de wedstrijd. En als dieptepunt gaan we na de 2-1, lekker achterover leunen in plaats van op zoek naar de 3-1.

  Duplan is echt by far de allerbeste voetballer op het veld, daar mogen we heel erg blij mee zijn.

  Bakker was weer eens onzorgvuldig in de passing en Wormgoor was ook niet best. Havenaar is echt een man van de momenten. Speelde vandaag eigenlijk ook weer als een krant, maar creëert wel weer een mooie kans voor zichzelf.

  Volgende week maar een keertje beginnen met Marengo in plaats van Schaken. Ruben is wellicht een aardige jongen, maar voetballend brengt hij weinig.

  Al met al moet je je gewoon kapotschamen dat je tegen een ploeg als als Roda in twee wedstrijden maar twee punten pakt. Nu komt er onnodig weer veel druk op het duel tegen Excelsior. Daar moet gewonnen worden want daarna krijg je PEC op bezoek en daar win je echt niet even van.

 2. 2

  illy2204

  Weer achteruit lopen…waar is die 100% waar fraser het over hebt?

 3. 3

  Iwi

  Hansen(op 1 momentje na),Tommie,Derijk en met afstand onze beste speler Duplan. De rest kan alleen wat wanneer er niks van ze verwacht wordt. Geef Gvd die Marengo eens een echte kans en laat die goser dan een paar wedstrijden staan. Die Ebecilio moet nog een half jaar aftrainen zo te zien. Havenaar heb je geen reet aan wanneer je inzakt. Die loopt de 100 meter in 23 dagen. Dan moet je echt aanvallen over de zijkant. Bovendien zitten de spelers die op snelheid iets kunnen betekenen op de bank. Als je zondag verliest dan heb je dus weer geen reet aan die 3 punten tegen die Havenneuzen.

 4. 4

  Rob

  Precies gegaan zo als ik had verwacht (geschreven). Inzet was niet zo slecht maar wel weer met de zelfde spelers komen. Doelpunt ontstaat omdat Zuiverloon hem verkeerd verdedigd en laat lopen. Waarom speelt Kanon niet? Is 10 X beter. Bakker weer zo zwak. Pass over de hele breedte van het veld terwijl er dichtbij een speler vrij staat.
  Winst bij Feijenoord stelt helemaal niks voor als je uit twee wedstrijden tegen concurrenten 1 punt haalt. Blijven zo naar onderen kijken. Hadden nu in de sub kunnen staan. Twente, Roda en Willem II komen er aan staan we zo weer onderin te kloten.
  Oplossing is zo simpel: Zuiverloon, Malone, Schaken samen met Fraiser op vakantie naar Suriname naar niet vertellen dat het een enkele reis is.
  Fraiser WIL gewoon niet stijgen.

 5. 5

  Rob

  Als de stand zo blijft hadden we dus gewoon op plek 9 kunnen staan ipv 12. Moet nog zien dat ze van Exelcior winnen. Fraiser zal wel zeggen dat Exelcior een goede en gevaarlijke ploeg is. Pffff

 6. 6

  Rob

  Hansen zat bij allebei niet goed, Maar je verliest de wedstrijd doordat Zuiverloon voor de zoveelste keer zijn man laat lopen en daar naast blijft Fraiser met te veel zwakke spelers spelen. Schaken is een school voorbeeld van een uitgespeelde vedette. Zo snel mogelijk afscheid van nemen.
  Ja een nieuwe speler aan voor de rest van het seizoen is heellll slim.

 7. 7

  Rob

  Verbaas me toch dat alle clubs spelers aan hebben getrokken die iets toevoegen en wij een ( meer dan een zat er niet in) die niet fit is.

 8. 8

  Rob

  Als je met Havenaar speelt moeten de voorzetten van de zij kanten komen maar van wie? Moeten zo spelen als tegen Camboer

 9. 9

  Iwi

  Inderdaad. Met alle respect voor wie dan ook. Die Kanon had maar liefst een jaar niet gespeeld en laat dan gelijk zien waarom hij de Links back is van de Afrikaans Kampioen en blijkt ook nog eens een goeie voorzet te hebben. Zit ie nu op de bank in een land/competitie dat niet eens het EK haalt. Zeer Apart.

 10. 10

  M-O

  Sfeer zat er goed in! Vooral in de tweede helft. Was een kicke pot. Alleen valt die niet onze kant op.

  Je laat ze kansloos naar voren lopen. Echt jammer weer. Tegen Cambuur ging het maar net goed op het eind.

  Maar volgende week naar Excelsior!

 11. 11

  Kaalkop

  Ja was zekuh lekkah sfeertje en leuke pot om te zien. Jammer dat je die doelpunten 2x zo makkelijk weggeeft. Je hebt vandaag 2 punten verloren. Tommie was wel weer echt meedogenloos vandaag. Samen me Duplan de beste spelers en Hansen had nog 2 goede reddingen aan het einde

 12. 12

  Kaalkop

  Zou trouwens niet weten waarom je niet zou kunnen winnen van pek in eigen huis. Tegen die Kralingse joduh kan dat ook gewoon

 13. 13

  Kaalkop

  Dat Kanon niet speelt, snap ik ook niet

 14. 14

  Rob

  Gepruts Zuiverloon: in strafschop gebied draait de verkeerde kant op. Zuiverloon bal verlies Wormgoor geel. Zuiverloon laat speler lopen, gelijkmaker tot gevolg. Bedankt mannetje die denkt hoger op te kunnen?

 15. 15

  Rob

  Met zo veel nieuwe spelers speelt Roda bij vlage zelfs beter dan ADO. Triest maar waar en dit ligt toch echt aan Fraisr

 16. 16

  Rob

  Bakker weer niet mee gelopen had anders de 2-2 nog kunnen voorkomen. Al met al had Roda de beste kansen op de overwinning. Dat is triest tegen een club die net gepromoveerd is en allemaal nieuwe spelers heeft tegen een ADO die al enkele jaren aan het bouwen is. Waardeloze scouting en waardeloze trainer.

 17. 17

  Iwi

  Sfeer was lekkah en de eerste 25 minuten zowel voor als na de rust was de intentie van de ploeg om te winnen,alleen dan zak je toch weer weg. Angst? Conditie? Roda had woensdag nog 120 minuten gespeeld en een lange busreis achter de rug.

 18. 18

  Rob

  Hebben dit seizoen niks te klagen over de scheidsrechters, krijgen veel cadeautjes van de tegenstander maar ja zijn tegen zwarte pieten en pakken de cadeautjes dus niet uit.
  Zijn niet ongelukkig tegen de betere clubs en kunnen niet winnen van “kleine” clubs. Hoe goed of liever hoe slecht ben je dan? Worden de supporters verwend? Dacht het niet. Met andere woorden is het gewoon weer een triest seizoen. En dan ook nog een soap met een Chinees en een contract verlenging met een half gare trainer.

 19. 19

  Ed

  Vaak werd er verdedigend gewisseld door Fraser en vandaag niet dat vond ik wel opvallend

 20. 20

  GeorgeJMS

  Het wordt een eentonig verhaal: knallen tegen grote clubs, maar hopeloos falen tegen de kleintjes.
  Tegen Graafschap 5 pnt laten liggen, tegen Willem II 2 pnt, tegen Cambuur 2 pnt en eigenlijk thuis tegen Heracles ook 2 ptn. Maar wel in de eerste wedstrijd meteen een pnt pakken tegen P.S.V. en zelfs 6 tegen Feijenoord.
  De eindconclusie kan niet anders zijn dat, wanneer je in staat bent in topwedstrijden punten te veroveren, je kleinere clubs onder de voet moet lopen en je derhalve gewoon tussen plaats 4 en 8 hoort te nestelen.

  Misschien ff een gekke vraag: we beschikken over een verdediger die op zeer jonge leeftijd al op het allerhoogste niveau acteerde en de “African Cup of Nations” won; waarom speelt die momenteel niet, zijn diens concurrenten zoveel beter dan? Daggut nie tog?

  En kijken we ook nog eens naar A.Z. en Twente, hoe die 2 clubs, die n.m.b.m. op papier niet beter zijn dan F.C.D.H., uit de winterstop zij gekomen. Die hebben opeens wel begrepen dat alles, dat onder P.S.V., Feijenoord en die andere club komt, gewoon verslagen kan worden.

 21. 21

  Rob

  @George, zoals al geschreven hierboven. Als jeje realiseerd dat ADO niet ongelukkig is tegen betere clubs maar niet kan winnen van de kleinere clubs ben je eigenlijk gewoon slecht. Heb je dus geluk ipv goed voetbal. Helaas maar zo zie ik het. Kan een keer verliezen van een op papier mindere club maar bij ADO is het standaard. Elke keer als er een serie aankomt tegen de clubs onder ons denkt iedereen dat wij gaan stijgen op de ranglijst. Komen steeds bedrogen uit.

 22. 22

  Pinoy

  Ik denk dat het niet zo moeilijk is. Tegen de grote clubs kunnen we met een handbalverdediging spelen en tegen kleinere clubs moeten we zelf ook wat doen. Met als gevolg dat de onderlinge ruimtes groter zijn, dus gaten. Plus in dat soort wedstrijden gaan spelers als zuiverloon en malone rare aanvallende acties maken, wat ook niet echt helpt.

 23. 23

  Vorepark

  Natuurlijk is het zo dat bij het eerste tegendoelpunt Hansen en Wormgoor aan het slapen waren. En de andere spelers zijn wisselvallig.

  Vind wel dat veel mensen te makkelijk denken over Roda, Graafschap enzo. Kijk eens hoeveel moeite de clubs uit het linker rijtje hebben met deze zogenaamde laagvliegers.

  Het tweede tegendoelpunt was een bioetie, iedereen was stil in het stadion. We hebben een punt en volgende week wordt een leuk uitje ……… Met drie punten.

  1. 23.1

   M-O

   1e goal kon Hansen helemaal niks aan doen. Die bal draaide naar buiten en was erg scherp.

   Over die tweede goal. Tja dat was tegen excelsior thuis ook. Iedereen liet die Kuwas doorlopen en die schoot em toen ook zo mooi binnen. Gisteren weer, rustig die Peterson laten lopen, en boem.
   Tja wat kan Hansen doen dan? Die ziet dat toch echt niet aankomen om een meter voor 3 man van ons te gaan schieten. En eerlijk is eerlijk het was gewoon een mooie goal.

   Wij scoren 2x door ze op te jagen en hun fouten te laten maken.

   Havenaar en Duplan hadden beiden nog een goede kans vanaf links. Maar als die niet zit is het jammer.

   Als je dan nog ziet dat Hansen 2 hele dikke reddingen maakt moet je echt blij wezen met een punt.

   Poepon had em ook breed kunnen leggen en dan was Hansen compleet kansloos geweest.
   Maar gelukkig wilde Poepon ons een poepje laten ruiken maar dat lukte hem niet HAHA

 24. 24

  lodewijck van avezaath

  Rob je kan bakker wel steeds de schuld geven maar er was er maar 1 bar slecht, juist onze wil hoger op onder niveau spelende kutvoetballer ZUIVERLOON. als je een x goed kijkt wat bakkertje moet doen op dat middenveld omdat die ander spelers verzaken dan kan je alleen maar waardering voor hem hebben. hij is nog jong en moet ruimen voor die zogenaamde ervaren spelers, lapzwansen zijn het.

 25. 25

  Rob

  Vindt Hansen een goede keeper maar gisteren niet. 1 ste doelpunt draait de bal wel weg maar hij had deze voor die tijd al moeten hebben. Zijn gebied. 2 de doelpunt staat hij te ver naar voren. Bakker is echt niet zo goed en s vaak te laat. Kijk de beelden maar eens terug.
  @lodewijck, dat Zuiverloon de grootste prutser is zeg ik al maanden.

 26. 26

  Kaalkop

  Vindt bakker ook niet slecht. Bovendien is hij jong en zit er nog steeds verbetering in zijn spel. Zuiverloon zijn we het allemaal wel over eens. Snap niet dat Fraser die iedere keer in de basis zet. Die heb je een hoop punten gekost, alhoewel hij vorige week wel weer de 0-2 maakte. Over het niveau van FCDH kan je wel super negatief zijn, maar dat is nou eenmaal het niveau van de Nederlandse ereleague. Als je 100 wedstrijden kijkt, zitten er 90 of meer bij met een vergelijkbaar niveau. Vond het gisteren nog wel een leuke pot en was goed sfeertje op de tribune. Jammer dat je niet wint, dat had over heel de wedstrijd gezien verdiend geweest, ondanks dat Hansen aan het einde nog 2x moet redden

 27. 27

  Iwi

  Kijk. Iedere speler moet naar zn mogelijkheden voetballen. Die Zuiverloon inderdaad moet eens wat scherper zijn in het verdedigen. Dat komt omdat hij ook maar wil aanvallen. Heeft duidelijk niet een motor als bv A.Meijers. Maar ook hij is er vaak niet wanneer de tegenstander een voorzet geeft. Bakker is van nature een controlerende middevelder. Kan gewoon nuttig zijn. Maar omdat er geen middeveld is met creativiteit en dreiging kwa snelheid,zie je Bakker dingen proberen(Zoals diep gaan)wat hij helemaal niet kan. Het is geen schande om inderdaad een keer tegen een zeperd of een gelijkspelletje op te lopen. Gisteren zag ik tenminste een ploeg dat wilde winnen. maar daarintegen weer als wijven stonden te verdedigen. Het gekke is dat we graag compact willen verdedigen en in de tegenstoot willen toeslaan. Des te gekker ik het vind dat we zowel op het middeveld en aanval slechts met Schaken één speler hebben die redelijk snel zou moeten zijn. verder dus niemand. Wat is dan het idee erachter. Hopen dat Duplan 3 man voorbij gaat?

 28. 28

  Rob

  Bakker heeft potentie dat is zeker waar maar ik vind hem gewoon niet slim en overkomen dat hij er voor gaat. Een middenvelder verdedigd mee en zorgt bij een aanval voor de aansluiting. Beide doet hij bijna altijd te laat. Ook gisteren bij het 2 de doelpunt weer. Een Gehrt zou dat beter moeten kunnen.
  Duplan steekt ver boven de rest uit. Is creatief en heeft juiste instelling. Havenaar moet je gebruiken en beoordelen op waarvoor hij gehaald is en dat is doelpunten maken. Dat doet hij toch naar behoren ondanks dat ADO helemaal niet speelt zoals zij zouden moeten spelen met Havenaar.
  Hebben met Schaken gewoon de verkeerde speler, zie liever Korte en Marengo en dan Duplan achter Havenaar.
  Middenveld mist creativiteit omdat Bakker en Jansen dat niet hebben en Derijck als verdediger ook niet.
  Als we het over niveau hebben en je wilt hoger op zal het toch allemaal anders moeten. Utrecht, Heracles, PEC en zelfs NEC spelen toch echt beter voetbal.

 29. 29

  Rob

  Kijk eens naar Jens hoe die tegen Ajakkes speelt. Verdedigt mee en sluit direct aan waardoor hij kan scoren

  1. 29.1

   Vorepark

   Onbegrijpelijk waarom Jens Toornstra zo lang uit de basis is gehouden.

 30. 30

  Wv

  Hoe kan het toch zijn dat wij allemaal die zuiverloon een prutser vinden (ik ook) maar zo iemand dan toch wekelijks wordt opgesteld. Is er dan echt geen beter alternatief?
  Ik heb me gisteren echt kapot lopen irriteren aan die gast, wát een fouten, en die krijgt betaald om de hele dag te trainen.
  Treurig man.

 31. 31

  lodewijck van avezaath

  je kan lullen wat je wil over bakker ik vind hem goed spelen. idd wat kaalkop zegt, er zit bij hem meer verbetering dan bij wie ook. die jongen is 21 en zit nou niet echt bij een topclub waar hem het hoogste van het hoogste geleerd wordt om slimmer te worden.

 32. 32

  Ano-Niem

  Iedereen geeft aan dat Bakker nog een hoop kan/moet leren en daar zit denk ik ook nog wel potentie. Dat ie moet leren is ook meteen het grootste probleem met een trainer die heeft bewezen spelers niet beter te maken.

  Voorbeelden:
  – Gehrt: slimme en hele goede speler toen ie binnenkwam, en het ging alleen maar bergafwaarts;
  – Kristenssen, zie bovenstaande;
  – Alberg: compleet kapot gemaakt en gaat knallen (zowel qua voetbal en vooral financieel) in Amerika.

  De spelers die hun niveau houden zijn ouder, ervaren of gewoon jongens die qua niveau boven de rest uitsteken en zich niet gek laten maken door Henkie. Kijk naar bijv. Duplan en Meijers. Ben echt blij met Derijck op het middenveld. Knapt veel werk op en zorgt voor meer rust. Wat je dan juist nodig hebt is een creatieve voetballer met aanvallende intenties… Oh ja, juist de spelers die Henkie kapotmaakt of wegstuurt.

  Ik ben ervan overtuigd dat je met een trainer als Ron Jans (of, ja we horen de naam liever niet meer maar v.d Bromneus) gewoon meedoet voor de plaatsen 5 t/m 8 met deze selectie.
  Zuiverloon moet er sowieso uit voor Kanon. Is een betere verdediger en heeft ook aanvallende impulsen

  1. 32.1

   Bob

   Alle clubs zitten te slapen. Onze prachtselectie is geen dubbeltje waard. Niemand wil ze
   voor de salarissen die wij betalen……

 33. 33

  lodewijck van avezaath

  anoniem, niets aan toe te voegen.

 34. 34

  Koos

  ADO kan wel voetballen. Er is alleen een probleem mbt de mentaliteit en motivatie. Zolang je alleen wilt voetballen als er AJAX of FEYENOORD op de t-shirts van de tegenstander staat, komen we nooit structureel in het linkerrijtje.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl