Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ik zou wel weer worden uitgemaakt voor 020 trol maar met dit materiaal wordt het een erg lastig seizoen. Johnsen, erg matig. Voor zo’n lange spits is hij niet echt kop sterk, zag hem diverse malen totaal verkeerd timen. Matige spits die er helaas geen 15 gaat maken. Ik vond Immers ook geen sterke wedstrijd spelen, kon zijn stempel niet drukken en dan Ebeuye, we hebben echt een andere rechtsback nodig, hij heeft iedere wedstrijd zijn slaapmomentje. Dus het is te hopen dat er snel nog versterking komt want anders wordt het weer billenknijpen de komende 33 wedstrijden.

  1. 1.1

   Petje

   Helemaal eens. Johnsen viel door de mand. Becker is geen killer en liep laatste minuten al weer verongelijkt rond. Beugelsdijk rrg zwak en veel te traag bij derde goal Utrecht. Bakker en Gorter werden overlopen. Ebueye kan niet verdedigen en inpasen. Kortom, wordt zwaar seizoen en versterking moet heel snel komen!

  2. 1.2

   Hans

   Uitgemaakt voor 020 trol, maar heeft wel gelijk. Oefenen tegen amateurs heeft geen zoden aan de dijk gebracht. Nu ging het om het echt, en zie het resultaat 0-3. Volgende week AZ uit wordt weer moeilijk. Wel veel inzet gezien, en dat is positief. Eigenaren en bestuur hebben hun werk ook niet goed gedaan. Je moet klaar zijn als de competitie begint. Dit is duidelijk niet het geval. Jammer, een goed begin is het halve werk. Begrotingen die diverse malen fout gaan, ploeg niet compleet, eigenaren die hun eigen club geld lenen. Ik begrijp waarom ze tegen amateurs oefenen. Het bestuur en eigenaren zijn ook van amateur niveau. Aan de supporters ligt het niet!

 2. 2

  Iwi

  Pffff. Eerst maar eens beginnen met Kanon langs het Uwv te krijgen en waardige vervangers voor Malone en El Khayati graag. Geen Dynamiek,duelkracht,Creativiteit en scorend vermogen op het middeveld. was al gebleken tegen Jupilerleague teams. Ik vrees ook voor Duplan. met alle respect een 34 jarige vleugelspits die op zn retour is ga je ook geen eredivisieploeg pijn mee doen. Ik ga maar niet beginnen over dat het stadion nog altijd Kyocera heet,dat vandaag wederom een verslaggever,wisselspelers,Storky,clubkids,ballenjongens,arbitrage en de eerste 8 rijen kennis maken met de sproeiinstallatie. Wat een slapstick. Anders wordt ik straks ook geblokt of voor 020 trol aangezien. Als Becker(die weer ouderwets irritante trekjes afwisselde met goeie acties) de 1-0 maakt krijg je andere wedstrijd misschien,maar vervolgens zit ik een uur lang naar een oefenpotje van Kutreg te kijken.0-1 was trouwens wel buitenspel.

 3. 3

  Kaalkop

  Zwaar teleurstellende uitslag inderdaad. Wel geflatteerd. Anderzijds kan je zeggen dat kutrecht erg effectief met de kansen omgaat en wij dus duidelijk niet, want kansen hebben we gehad. Immers vond ik wel sterk op het middenveld. Je kan duidelijk zien dat hij op hoger niveau gespeeld heeft, Duplan zwaar matig inderdaad. Lovren viel wel goed in. Snap zo wie zo niet waarom je zo aanvallend tegen kutrecht speelt en een back als centrumverdediger zet. Lekker vertyfd nu aan het werk was wel gezellig onderling voor de wedstrijd

 4. 4

  ab,ka,sc,ja,etc

  Zo , is iedereen eindelijk wakker , een teringzooi was het , is het en blijft het .
  En dat op alle vlakken . Pfffffff

 5. 5

  Rob

  Eerste wedstrijd en als je eerdere reacties leest is het grootste gedeelte van de selectie al afgeserveerd? Tuurlijk Utrecht is al verder en heeft betere spelers maar grootste probleem bij ADO is het afmaken van kansen. Kom je op1-0 ipv op 0-1 door een buitenspel doelpunt krijg je toch een hele andere wedstrijd. Vond Immers en Lorenzen goed spelen.

 6. 6

  De Geep

  Die Lorenzen mag van mij wel blijven staan over de spits valt nog weinig te zeggen werkt harder dan de meeste andere spelers die op het veld stonden, krijgt ook weinig aanvoer gezien we geen creatieve spelers hebben.
  Immers steekt er gewoon boven uit, alleen het zeisterslaafje zag dat en geeft hem dan gelijk snel geel zodat hij dan weinig duels verdedigend nog kan uitvechten.
  Vanwege de moeilijke start qua programma moeten we denk wel vrezen, zeker als we voetballers van het niveau Gorter de wei in sturen man man.

  Gelukkig waren ze bij de catering zo slim om het bier op halve muntjes te prijzen, welke tyfus maaghond verzint dat nou.

 7. 7

  degradatiespook

  zo dat was de eerste wedstrijd in het stadion en tevens de laatste.

 8. 8

  Ano-Niem

  Het was inderdaad niet best.
  Op alle vlakken ben je overklast door Utrecht, dat een betere ploeg heeft en ook al een aantal wedstrijden heeft gespeeld “om het eggie” en dat merk je gewoon.

  Het is al triest dat je een (behoorlijk beperkte) speler als Kanon mist, dat zegt veel over de staat van de rest van de verdedigers. Op het middenveld heb je inderdaad snel creativiteit nodig om te zorgen voor aanvoer naar de vleugels en de spits.
  Ik wil Johnsen nog niet meteen afschrijven, die gozer werkt hard en ik geef het je te doen, voorzetten afmaken die worden gegeven door Becker.

  Lorenzen viel positief op. Soms wat ongelukkig, maar heeft potentie. Wellicht moet je toch terugvallen op Duplan naar het middenveld en Lorenzen linksbuiten. Duplan wordt een dagje ouder, maar heeft veruit het meeste spelinzicht van de selectie.

  Waar we voor moeten waken is dat er niet meteen paniek uitbreekt na de eerste drie potjes, dat zijn allemaal tegenstanders waar we doorgaans de punten niet tegen moeten pakken. Ik ben benieuwd naar de ploegen als NAC, Roda, VVV en PEC Zwolle.

 9. 9

  Legia

  Selectie is zwaar ondermaats, uit slag te verwachten. Aankoopbeleid heeft degene die gingen niet kunnen vervangen. Utrecht loopt Dessers, de stern van Jupiter league. Ado loopt Johnson, wie zegt u?? Vol Bakkie teleurgestelde fans weer, maar de sproeiers werken..

 10. 10

  Geertruidenberg

  Dat is mooi DEGRADATIE SPOOK, alleen echte supporters steunen de club!

 11. 11

  Marcoke

  Zag er niet best uit om eerlijk te zijn. Ja toen het 0-2 was begon het een beetje (op goed geluk) te lopen maar dat was al te laat. Utrecht heeft gewoon goede ploeg, dat helpt ook niet

 12. 12

  Jan Doedel

  wat een drama spel weer.. Ja Als die Becker ..Als die … Ik had die gozer direct gewisseld.
  Als je zo slap inschiet mag je meteen douchen en naar huis niet eens bij de nabespreking zijn.
  Je moet er staan en jou enige taak is afmaken. Als je zo vrij staat doe je of de Danen Stift. Of je loopt er omheen.
  Daarna geen bal meer geraakt…

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl