Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ja, het gebrek aan scorend vermogen kan wel eens een probleem worden komend seizoen. Voorin is de concurrentie maar vooral kwalitatief een gebrek. Muv Becker heb je eigenlijk niemand die kwaliteit herbergt. Hier moet echt met geringe spoed, iets aan gedaan worden want Zhang is ook een aantal wedstrijden niet inzetbaar.

 2. 2

  kees

  griekse vervelende kutventjes die niet begrijpen wat een vriendschappelijk oefenpotje is. Die hoeven we dus niet meer uit te nodigen.

 3. 3

  kees

  griekse vervelende kutventjes die niet begrijpen wat een vriendschappelijk oefenpotje is. Die hoeven we dus niet meer uit te nodigen. jammer maar nu op naar Emmen

  1. 3.1

   Theo

   Wij (Lex Immers) dachten direct dat het erom gaat in dergelijke oefenpotjes gelijk de toon te zetten. Ik begrijp dat niet. Als je zo graag wilt knokken, zuigen en op de voeten van de tegenstander wil gaan staan doe dat dan op Scheveningen of in de kroeg. Belachelijke reactie van Groenendijk die zich als een straatvechter opstelt. Voor elkaar opkomen is een krankzinnig excuus van bijvoorbeeld Dirk Heesen, maar toch niet van een echte voetballer?
   Het beeld dat de mensen van ons hebben is weer eens bevestigd. We waren op de goede weg en dan komen er weer zo’n paar randdebielen het vuurtje opstoken. Triest.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl