Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  🤔🤔🤔🤔

 2. 2

  peter vakkie g

  als ik mag kiezen dan het liefst die sjeik van Man City lijkt me veel stabieler dan die Jappen
  ik ben klaar met alle spleetogen en heb daar geen vertrouwen in !!!!!!!!!!!!
  die sjeik heeft genoeg geld om een gedegen elftal op te bouwen waarbij we mee gaan draaien in de top van de Eredivisie

 3. 3

  Peter

  Eerst zien dan geloven. Heb er totaal geen vertrouwen meer in. Verhaaltjes. Als we nu op het nippertje “gered” worden dan is het door een partij die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten.

 4. 4

  Peter

  Eerst zien dan geloven. Heb er totaal geen vertrouwen meer in. Verhaaltjes. Als we nu op het nippertje “gered” worden dan is het door een partij die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten.

 5. 5

  Bas1968

  Ik geloof ook niks meer van die indianen verhalen.

 6. 6

  Ton hoogduin

  Is dit om ons blij te maken of is dit echt,weet niet meer wat te geloven,eerst een chinees,nu een kap of arabier,waar blijven de Haagse jongens,die worden gewoon achtergesteld,ik snap er geen tyfus meer van,en vrees nog steeds dat de licentie wordt ingetrokken.

 7. 7

  Tim

  Ik zal erg blij zijn als we onze proflicentie kunnen behouden vanwege de oliegelden van deze sjeik. Bij hem weet je in iedergeval zeker dat er betaald word aangezien deze man 500x FCDH zou kunnen kopen met zijn kapitaal echter moeten we niet vergeten dat een overname van deze sjeik ook problemen en nadelen met zich mee kan brengen.

  Er bestaat een kans dat FC ADO Den Haag haar identiteit kwijtraakt en we veranderen in een satellietclub met een vreemdelingenlegioen als elftal. Allerlei jeugdige huurlingen die er voor een jaartje spelen en weer vertrekken, geen binding met de club etc.

  We hopen op het beste.

 8. 8

  Marcoke

  Eerst zien dan geloven

 9. 9

  iwi

  Als dit waar is dan zou dat geweldig zijn.
  100x liever City dan wat voor een overname groep dan ook.

 10. 10

  iwi

  Maar helaas.
  Dit bestuur denkt alleen aan zijn eigen hachie

 11. 11

  Realist

  Opkk met al die buitenlanders 😡😡

 12. 12

  Rob

  Die due sjeik maar. Heeft Koen genoeg. Zeker met die olieprijzen van nu.

 13. 13

  Vakkie J Olé Olé

  Hoppaaaa en we hebben weer een nieuwe naam. Volgende week wellicht Berlusconi, week daarna Red Bull en tot slot nog een aanbieding van de nieuwe eigenaren van Newcastle United of die van PSG.

  Denk dat dit soort geruchten alleen maar de wereld in worden gegooid om de druk bij huidige potentiele kopers (Jol & co) op te voeren.

  Inmiddels staat ado diep rood p/paars in de schulden, hebben we meer punten straf gekregen dan we kunnen halen dit seizoen. Kom op met die nieuwe eigenaren…. er zijn heel wat mensen die gezinnen moeten voeden van het geld dat ze verdienen bij ADO (dames achter de recptie, mensen op de administratie, de mevrouw van de kantine, etc, etc), met name deze mensen verdienen eerlijkheid en een mooie toekomst.

 14. 14

  Bas1968

  FC Lommel zegt genoeg mannen worden we een doorloop huis van mislukte voetballers dan maar failliet. Op deze manier hoeft het voor mij niet meer

 15. 15

  Antoine

  Die fijne Haagse jongens worden niet achtergesteld,die handelen uitsluitend uit winstbejag!
  De toekomst van onze ,eens zo mooie,club interesseert ze geen bal!

  1. 15.1

   Mw

   Inderdaad als ze echt goede bedoelingen en oprecht een hart voor Den Haag hadden, zouden ze over hun schaduw zijn heen gestapt en direct de club hebben overgenomen. Dit zonder achteraf onzinnige bepalingen en wensen inzake het voor “ een appel en een ei” overnemen van stadion en terreinen. De bedoeling voor de toekomst hierover zullen zeker door hen in een kluis zijn opgeslagen.
   Eerst verkrijgen en dan handelen. Het blijven geldduivels en moraal is ver te zoeken.
   Beter af met Japanners of onze sjeik. Die hebben zeker geld en zuivere toekomst visie.
   Nu snel handelen!

 16. 16

  Ton

  Die eigenaar voert gelijk de ramadan in als hij de eigenaar wordt!
  Ook 3x bidden op 1 dag wordt verplicht!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl