Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Rob

  Hier ligt gelijk ook het probleem. Hoevaak is het al niet geweest dat ADO kon uitlopen op de concurrenten? En hoevaak is het gelukt? Precies eigenlijk nooit. Dit zijn altijd de wedstrijden die verloren gaan. Ben dan ook niet erg optimistisch voor de wedstrijd tegen NAC

 2. 2

  Rob

  Ook nu weer is het niks.

 3. 3

  Hans

  Doel meer dan 7 meter breed, en dan toch steeds op de keeper schieten. Johnson loopt alleen maar in de weg. En dan nog de centrale verdedigers weg. Kanon je bent een goede voetballer maar met weinig hersen inhoud. Volgende week Excelsior, en wordt weer verloren als men de instelling heeft zoals tegen Sparta en NAC. Dit zouden 9 punten worden volgens de kenners, maar wat moet je met dergelijk team in de Europa Leaque. Ja, het gaat goed met de club! Ik ben al gestopt om te kijken, want het doet pijn, en weet ik zeker velen met mij.

 4. 4

  Rob

  Weer terecht verloren. Moeten maar accepteren dat we niet eens gemiddeld voetballen maar veel geluk gehad hebben met zoveel punten. Spelers dachten na deze punten we zijn er. Play-offs willen ze niet spelen maar lekker vroeg op vakantie.
  Begrijp Fons ook niet. Komt weer met dezelfde klojo’s die vorige week niet thuis waren.
  Meijers enige goede speler.
  Wat me weer opviel is dat als er eens een bal voor het doel komt er geen speler van ADO te vinden is. Dit heeft wel aan dat ze niet zo nodig hoeven.
  Meijers zal wel weer zeggen: dit mag niet gebeuren.
  Verliest nu twee keer op rij van een ploeg onder je en de derde tegen Exelcior komt er aan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl