Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

3 Comments

 1. 1

  Ano-Niem

  Het is leuk dat we het tiende- of elfde spelersbudget van de eredivisie hebben, maar dat zegt niet zo heel erg veel. Het gaat erom wat je met het budget doet en hoe die afzonderlijke spelers samenspelen.

  We hebben op papier best een mooie selectie staan en degradatie hoeft echt niet aan de orde te zijn. Met Kishna en Falkenburg heb je mannen gehaald die een goal kunnen maken, daar hebben we als eerste behoefte aan. Johnsen werkt wel hard, maar heeft nog weinig rendement.

  Daarnaast is de verdediging echt nog wel een punt van zorg.
  Het komische duo Tommie en Tyrone gaat ons punten kosten met hun kolderieke acties, ik hoop stiekem dat Nick Kuipers een kans krijgt en beter blijkt te zijn dan Tommie. Met blessures en schorsingen (het gaat al weer lekker met de gele kaarten namelijk) krijgen we problemen in de achterhoede.

  Het middenveld is sterk genoeg, mits iedereen fit en in vorm.
  Lex en Duplan hebben nog niet het niveau dat we van ze mogen verwachten. Daarnaast heb je Bakker nodig als “stofzuiger”, maar die stond noodgedwongen achterin door de schorsing van Kanon. Hierdoor krijgt El Kayati niet de mogelijkheid om zich primair op de aanval te richten en moet ie meer dan je zou willen achter z’n man aan lopen. Het resultaat hebben we kunnen zien tegen Heerenveen.

  WillemII uit moeten punten gaan opleveren, maar we moeten daar nog geen volledig ingespeeld team verwachten. Na de wedstrijd tegen Ajax moeten we gaan bekijken hoe we ervoor staan. 6 punten erbij is wellicht niet realistisch, maar er moet dan wel een team staan dat elkaar weet te vinden op het veld.

 2. 2

  Kaalkop

  Staat een degelijke selectie. Weer 11e plaats moet mogelijk zijn

 3. 3

  Janus

  Voorlopig bungel je onderaan en je zal bij Stillem II volgas moeten gaan anders wordt het 4 gespeeld 0 punten En dat volgas gaan mis ik nog een beetje.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl