Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Rob

  Kutploeg. Rijp voor degradatie

 2. 2

  Marcoke

  Alfons Groenendijk

  OPROTTEN !!!!!

 3. 3

  Bert

  Weer domme wissels en laf voetbal doen je weer de das om

 4. 4

  Oosterhout

  Geen kick out zwarte piet,maar Fons, wat een Kut wissels,

 5. 5

  Hans

  A.U.B. stoppen met het Haags kwartiertje! Dit kwartiertje is voor ons om het wat rustiger aan te doen en doelpunten tegen te krijgen, in plaats van andersom.

  Verder redelijk voetbal, tegen de Super Boeren, en wederom in slaap gevallen tegen het einde.

  Zo zonde van de punten!

 6. 6

  Verkeerde Henk

  We waren idd de betere ploeg ook in de 2e helft. De Graafschap heeft behoudens dat doelpunt eigenlijk geen mogelijkheid gecreëerd. Wij ontberen echter heel duidelijk het vernuft om het overwicht ook uit te buiten en scorend vermogen voorin. Ik heb echt t idee dat de spelers Groenendijk niet meer pruimen, Becker gunde hem bv geen blik waardig toen hij gewisseld werd. Hij gaf iedereen zo’n gemaakt handje, behalve onze trainer. En daar moeten we het over hebben, hij snapt t niet. Goossens en el Kayathi wisselen, 2 creatievelingen, dan vermoord je t spel. “Ja ik wilde het punt veilig stellen” bullshit, dat doe je niet door het voetbal uit de ploeg te halen!!! Hoe komen we van deze huilebalk af??

 7. 7

  Peter

  Eerste helft teveel kansen laten liggen. Voetbal was van beide kanten matig.
  Tweede helft niet om aan te gluren. Onbegrijpelijke wissels . Tegendoelpunt staan er een paar niet op te letten en met de rug naar de bal bij een snel genomen vrije trap. Wat een kut wedstrijdinstelling heb je dan!!! Gewoon niet opletten. Dat snap ik niet. Klaar met dit elftal wat geen team is.
  Come on The Hague.

 8. 8

  iwi

  Er staan 8 brekers,1 zaalvoetballer en een spits die allebei de 100 meter in 3 dagen lopen en 1 arrogante hardloper in het veld.
  Zo voorspelbaar als de pest en daarom zegt dat wel genoeg over De Graafschap dat die nog zoveel kansen weggeven.
  Dan heb je nog een trainer die maar in herhaarling valt.Ook voor de camera’s.Komt niet eens uit zn woorden. Gelukkig zijn er nog een paar kutploegen.
  Gat met onderste 2 is gelukkig nog 6 punten. T wordt nog spannend wie 3e van ondere wordt.

 9. 9

  Theo

  Het zat ook gisteren weer niet tegen: uitvallen van de beste spits al na 25 minuten en kort voor rust van de keeper maakte het voor De Graafschap niet mogelijk aanvallend te wisselen.
  Persoonlijke fout van Immers bij de tegengoal: stond te slapen bij de vrije trap die hij zogenaamd professioneel veroorzaakt had.
  Groenendijk is verantwoordelijk voor de tactiek, maar vhet is overduidelijk wie in feite bepaalt hoe er gespeeld wordt. Dat is Dik Heesen, waardopor wij spelen als TOP Oss: achterin alles dichtmetselen, lekker schoffelen en via een snelle counter proberen te scoren. Dat lukt soms, want in iedere wedstrijd krijgt elke club wel een paar kansen.
  Ik kan dat nog wel billlijken bij clubs die een beperkt budget hebben, maar daar is bij ons al jarenlang geen sprake van.
  Feit is dat wij over zeer matige spelers beschikken die we betalen alsof ze in de subtop kunnen spelen. Je kan een 1e divisiespeler wel het salaris van een Eredivisiespeler geven, maar daarmee wordt hij niet plotseling voor de subtop geschikt. Het is de kwaal waar we al jaren aan lijden.
  Deze club lijdt aan zelfoverschatting. Ga bij de opleiding kijken en je ziet dat het daar ook alles aan mankeert. Allemaal opgeblazen verhalen van luie en visieloze trainertjes.
  Daar begint het kapsones en iedereen slikt het.
  Want wie kan de namen van 5 “toptalenten” opnoemen die we in de afglopen 5 jaar zelf hebben opgeleid? Ik kom niet verder dan Bakker.
  Grote schoonmaak is nodig over de hele linie.

 10. 10

  De Geep

  @Theo Toptalent Bakker krijgen we misschien 4 ton voor in de verkoop dus zo top is hij niet. Zolang je domme mongolen als van As etc.etc. deze club laat runnen wordt het nooit wat Chinezen doen geen flikker dus het blijft zo. Degraderen dan tyften ze pas op want dan is er niks meer om op te parasiteren. Het ergste is dat deze mensen nog denken dat ze er wat van kunnen en met een air rond lopen waar Ronaldo zelfs niet aan kan tippen.
  Bij onze club maakt het niet uit wat je kan maar wie je kent daarom zit iedereen met hun hele arm in elkanders kanaal.

 11. 11

  mars

  deze trainer moet heel snel oppleuren volgende wedstrijd allemaal witte doekjes en uit zwaaien spandoek met fonds bedankt pleur nu maar op deze vent kan geen opstelling maken en tactiese wissels ken die ook niet net als vorigeweek gooit hij er twee snelle buitenspelers in haalt hij ze spits eruit wat heeft dat voor zin wie gaat die voorzet er in knallen dan de tegenpartij doet het niet voor je

 12. 12

  Sander

  Wanneer komt Kishna nou?

 13. 13
 14. 14

  Verkeerde Henk

  We zullen het dit seizoen af moeten maken met de riemen die er zijn. Kishna komt niet meer in actie. Dat is weggegooid geld gebleken, gegokt en verloren. Het materiaal is matig en als er ook nog een trainer voorstaat die geen visie heeft en de spelers niet boven zichzelf kan laten uitstijgen, krijg je dus dit soort hotse knotse voetbal. Van As moet echt eens bij zichzelf te rade gaan want elke speler die er aan het begin vh seizoen is bijgekomen, Kishna, Malone, Necid,Troupee etc, brengen te weinig met als uitschieter Kishna, die heeft alleen maar geld gekost terwijl hij nog geen minuut heeft gespeeld en ook niet meer zal spelen. Hoe kan je in godsnaam een dergelijke geblesseerde speler aantrekken en maar hopen dat hij fit wordt…..nou je ziet het, dat kan dus niet. Dat geld wat aan hem is uitgegeven (huur, investeringsgeld om hem fit te krijgen etc) hadden we beter kunnen gebruiken.

 15. 15

  Rob

  Kischna is helemaal niet van plan om nog te spelen voor ADO. ADO is sociale werkplaats waar zwakke en oudere uitgespeelde voetballers worden opgevangen.
  Hebben ook geld genoeg dus maakt ze niet uit.
  Jeugd krijgt geen kans en daarom moeten wij het doen met uitgebluste kutspelers.

 16. 16

  iwi

  Je begint het bijna te geloven.
  Alweer maanden terug waren er beelden van een goeie Kishna op de training. In die tussentijd heeft hij zelf zn rentree uitgesteld,want het gevoel zou niet goed zijn.
  Kansloze situatie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl