Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Rob

  spits van VVV onschadelijk te maken. Heeft er maar 4 gemaakt. Is het zo moeilijk om gewoon 1 speler op de spits te zetten die alleen maar in de weg hoeft te lopen? Krijgt werkelijk alle ruimte. Als Brood blijft denken dat hij met Kramer en Kishna wedstrijden gaat winnen zal de uitkomst degradatie zijn ( en terecht). Zijn zo zwak 16 wedstrijden 15 doelpunten en 39 tegen. Elke debiel kan zien waar het mis gaat. Zonder doelpunten geen punten. En verdedigen kunnen ze ook niet. Meeste doelpunten instaan door stomme persoonlijke fouten. Zie het somber in. KNVB beker aub schriftelijk afdoen.

  1. 1.1

   GeorgeJMS

   Zie daar het verschil, Rob: wij halen Kramer, die allang oo z’n retour is en makkelijker broodjes kroket dan goals scoort, terug, terwijl een Noordlimburgs clubje een Griekse uitvoering van Bulykin binnenhaalt.

   Een thuiswedstrijd tegen V.V.V. moet uiteraard gewoon gewonnen worden, doch het beschamende gebrek aan aanvalskwaliteit, breekt ons wederom op.

 2. 2

  iwi

  Ons “top”centrale duo was niet bang voor die Griek.
  Nou ze werden voor joker gezet.
  Achterin was het van minuut één rommelig en onrustig.
  Nogmaals we hebben de slechtste voorhoede of anders gezegd GEEN voorhoede.
  Kees de Boer een week nadat hij uitblinker was werd hij voor de rust gewisseld.
  Vejinovic gehaald voor zijn positie vervolgens krijgen en Goossens en Rigo en ook die nieuwe huurling de voorkeur.
  Kees jongen laat je niet kapot maken net als Jerdi Schouten.
  Laat die Brood de tyfus krijgen en vraag gewoon of je contract ontbonden kan worden.
  Nu deze maand kan jij nog een leuke club vinden.
  Ik kan me niet voorstellen dat M&M niet meewerken.
  Succes vriend.

 3. 3

  Rob

  Brood snapt niet dat dit ADO is. Als je met ADO een wedstrijd wil winnen moeten de mouwen opgestroopt worden. Lopen nu teveel spelers die dat niet kunnen / willen.
  Halen ook te vaak spelers die niet fit zijn. Kishna, Zuiverloon en nu Grot weer?
  Feit dat hij voor ADO kiest doet mij min wenkbrauwen fronsen. ADO staat bekend als sociale werkplaats

  1. 3.1

   doncorleone

   mensen in een sociale werkplaats doen hun best om er iets van te maken, dus die zie ik liever op het forepark

   fcdh is het afvoerputje van het betaalde voetbal (dikbetaald weinig voetbal)

 4. 4

  Coastlocal

  Het is kwaliteit, helaas zag je alles wat Janmaat tekort komt, Pinas tja, hoopte tegen beter in op een wederopstanding, maar het troosteloos,. Dat wordt jaren tegen jong utrecht voetballen. Den Haag een stad zonder ambities

 5. 5

  Peter

  Triest hoe slecht er gespeeld wordt.

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Laat ik iets positiefs en negatiefs zeggen: Ado speelde echt niet zo slecht, VVV speelde met 10 man achter de bal en wachtte op persoonlijke fouten en ja die fouten kwamen er en werden afgestraft. Voetbal bestaat echter uit persoonlijke fouten anders wordt er nooit gescoord. Alleen Brood….. Never change Een winning team, waarom die nieuweling meteen in de basis ipv Bourard? Bourard bracht in korte tijd meer als die nieuweling zonder hem tekort te doen want ik zag wel dat hij comfortabel aan de bal is maar aanvallend brengt Bourard meer. En…. Vervang Goossens voor De Boer!!!!! Maar Brood is een KKD trainer en daar ga je Geen eredivisie wedstrijden mee winnen.

 7. 7

  Hans

  Kramer verkopen voor knaak en een doos kroketten. Die man kan niets meer, dan zijn eigen in de weg lopen en ballen terug koppen naar de tegenstander. Brood je bent ziende blind, daar je het niet ziet. Met Kramer speel je met 10 man.

 8. 8

  Doedel

  Ik ga een heel eind mee dat denhaag beter was, zeker. Maar die brood, tjonge tjonge , die spelers weten zelf niet waar ze moeten lopen wat een zootje zeg. En misschien willen jullie dat Kramer er 1000 inschopt, maar hij moet ze ook wel krijgen. Ik vind de dingen die die doet echt niet zo rampzalig als er gezegd wordt. Maar het is zo bij de haagse supporters als jullie 1 iemand niet moet dan kan hij ook geen goed.

 9. 9

  Vakkie J olé olé

  Conclusie: we hebben de verkeerde Griek gehaald.

  In onze Google Translate stond:
  Ψάχνουμε για έναν χορευτή sirtaki

  In de Google Translate van VVV stond:
  Ψάχνουμε για μια μηχανή σκόρερ

  1. 9.1

   doncorleone

   en Karelis eet straks op de tribune een souflaki

 10. 10

  Rob

  Kramer wel degelijk een waardeloze spits. Hij is lui ( heeft 1 wedstrijd een keer zijn best gedaan en toen ging het best goed), heeft er geen zin in om zich echt in te spannen voor ADO. Als je zo lang bent mag je toch verwachten dat je wel eens een kopduel wint? En een echte spits maakt de kansen dus hij krijgt wel af. Helaas heb je dat vanavond bij Ajakkes kunnen zien. Huntelaar? Zo oud al en nog steeds even gretig en scoren kan hij nog steeds. Kop nooit laten hangen ook niet toen hij altijd die waardeloze van Persie ( voor het Nederlandse elftal bedoel ik want voor zijn club fantastische speler) voor zich moest laten gaan. Als wij een spits hebben die voor 60% zo goed is als hij gaan we misschien ook nog wel eens een wedstrijd winnen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl