Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Deze had ik niet zien aankomen maar hij smaakt heerlijk. Ik ga t niet over de geflatteerde overwinning hebben want dat deze gestolen is mag duidelijk zijn. Ik wil alleen van As even attent maken op Becker. In deze vorm is hij voor ons goud waard. Dus v As ondanks het feit dat er veel aan hem is op te merken, hoofd snel laten hangen en soms een slaap momentje, is hij erg belangrijk en heeft hij heel veel potentie. Doe er dus alles aan om zijn contract te verlengen zodat hij niet gratis wegloopt.

 2. 2

  iwi

  Zeker weten.
  Hij redt zelfs Fons,die het wonder van vanavond nog bijna om zeep hielp door het geniale plan om zonder middeveld te spelen en zo een zekere overwinning nog ff in de laatste minuten weggaf.
  Maar we zijn veilig.
  Heerlijk man. Geweldig.

 3. 3

  Rob

  Eerste helft was duidelijk voor AZ ook al had Becker net zo goed toen al de 0-1 kunnen maken. Zwinkels vandaag man van de match. El Takkie weer heel belangrijk maar buiten zijn 2 assist heel slordig.
  Becker weer belangrijk maar neemt toch vaak verkeerde beslissingen. Als hij de verdediger zo voor bij kan lopen gaat hij inhouden en als hij moet spelen gaat hij een actie maken (2-2).
  Maar wat een heerlijke punten want de 2de helft hebben ze echt veel kansen gehad maar niet af gemaakt.

 4. 4

  Rob

  Ik hoop wel dat Fons nu eindelijk inziet dat Lorenzen niet kan voetballen. Is toch helemaal niks. Geen afmaker, lui, bagger voetballer.

 5. 5

  Ton

  Becker wil ook stappen gaan maken!

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  vreselijk he Rob die lorenzen.

 7. 7

  Peter

  Top avond voor ons geweest.
  Superkeeper hield ons overeind.
  Mooie goals.
  Come on The Hague.

 8. 8

  Westlander

  Geweldig genoten .wat een wedstrijd .en toch alweer de 3e goede wedstrijd dit seizoen van me vriend becker .top ga zo door

 9. 9

  Hans

  Punten naar FCDH! Top gedaan, maakt niet uit hoe je wint, het resultaat telt. En Fons never change a winning team. Na de wissels ging het mis.

 10. 10

  Realist

  Fantastisch gewisseld , laf voetbal , onbegrijpelijke winst , wel lekker maar wat een anti voetbal. Schaam jullie

 11. 11

  Verkeerde Henk

  In de tafel van Kees zei Immers dat Groenendijk erg eigenwijs kan zijn. Hij hield zich verder op de vlakte maar juist dat zei al genoeg. Ik heb de indruk dat hij niet veel met Groenendijk op heeft. Dat zit niet lekker daar dat is zeker. Dus het bijtekenen van Fons gaat ons niet veel opleveren qua vooruitgang. Vaak is hetgeen je niet zegt belangrijker dan hetgeen je wel zegt……..

 12. 12

  Marcoke

  Ongelooflijke winst weer, AZ had natuurlijk allang op ruime voorsprong moeten staan in de 1e helft. Wel heel knap dat we toch na de 2-2 die winnende hebben weten te maken. Als Becker en co gewoon hun niveau halen (wat er dus WEL inzit) dan hoeven we nooit in de problemen te komen en kunnen we voor plek 8 spelen.

  Hoe het kan dat we zo ver zijn weggezakt dit seizoen…..geen flauw idee. Met deze selectie mag je best wat meer naar voren spelen al moet de verdediging wel op de schop, dat kan echt niet meer. Kanon, Malone, Beugel en Meijers zijn te traag en worden te makkelijk voorbij gelopen.

  Uit bij Pisvee stuntje ?
  Ze hebben nog wat goed te maken he……

 13. 13

  peter vakkie G

  ongelooflijk 3 punten bij AZ gelukkig zijn we nu veilig
  Robert Zwinkels was wederom een topkeeper tegen AZ en heeft ons in de wedstrijd gehouden met al die reddingen

 14. 14

  Karel Doormann

  tussen alle blijheid wil ik wel even zeggen dat we mazzel hebben met Becker
  die zijn eigen fout gelukkig goed maakt en daarmee de overwinning red van gelijkspel.
  Ik hoop dat die Becker nu eens doorzet naar dit niveau per wedstrijd want de afgelopen 2 jaar incl onder petro…ben ik niet echt overtuigd * Maar van de rest ook niet

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl