Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Doedel

  Blijven becker,zet die krabbel nou maar.

 2. 2

  Ton

  Die wil stappen maken in Engeland!

 3. 3

  iwi

  Lachwekkend weer. Dat een speler waarvan men binnen de staf al 2 jaar roept hoe geweldig hij is,nu in April pas serieus onderhandelt.
  Een jaar te laat lijkt mij.
  Zoiets noem je KUTBELEID

 4. 4

  Rob

  Op zich ook weer niet heel raar. Staat al 3 jaar onder contract maar presteert pas sinds afgelopen januari naar behoren. Daarvoor heb ik – en velen met mij – me kapot geërgerd aan die jongen. Geen rendement, gebaartjes, geen goals en geen assists.

 5. 5

  Theo

  Mensen vergeten snel. Becker is door Petrovic met alle macht binnengehaald. Er is zelfs nog een transfersom voor hem betaald. Duidelijk is geworden dat hij nooit de gunfactor zal krijgen van onze deskundige supporters. Vrijwel alle ellende tijdens een verloren wedstrijd wordt aan hem toegeschreven. Makkelijke naam, Becker.
  Wie denkt dat het alleen om de snelheid gaat moet eens naar onze snelheidsduivel Goppel kijken. Hij is de meest onrendabele speler inds jaren: alleen maar met zijn hoofd omlaag rennen, nooit een bijzondere voortzetting. Maar ja, de muppets op de tribune vergeven hem alles. Waarom? Joost mag het weten. Hij heeft nog het meest weg van een renpaard, maar danmet oogkleppen. En toch publiekslieveling……
  Ik wil wedden dat Becker de clubs voor het uitkiezen heeft. Op Eredivisieniveau.
  Zijn stand-in zien we tzt wel terug bij Rijnsburgse Boys.
  Maar ja, de tribuneklant is Koning.

 6. 6

  Voorburg

  Zegt al genoeg dat hij pas sinds januari weer iets laat zien.
  Pas 5 doelpunten gemaakt dit seizoen.Als hij de bal verliest doet hij niets meer, doet nooit met het spel mee alleen als hij een bal krijgt.
  Heeft af en toe wel mooie momenten, maar om hem daarom langer te nemen schiet niet op.
  Over de afgelopen 3 jaar te weinig rendement, spelt wel maar behoren in de transferperioden.
  zo,n speler moet je niet willen.

 7. 7

  Marcoke

  Tsja je kan niet ontkennen dat het de laatste tijd wel loopt met Becker qua statistieken. Ik vind hem nog steeds irritant maar goed, hij is wel een wapen wat in Alkmaar zijn waarde bewees. Die Goppel heeft niet het niveau en is een blind paard dus geen vervanger van Becker als je hogerop wilt.

 8. 8

  lodewijck van avezaath

  lekker blijven becker. ik ken ook spelers zonder maniertjes maar die kunnen alleen niet voetballen.

 9. 9

  Verkeerde Henk

  Ik kan het met voorgaande commentaren wel eens zijn. Becker heeft potentie maar houdt niet direct van meeverdedigen en heeft zo zijn maniertjes. Maar hebben alle buitenspelers met potentie dat niet? Om een qua op hetzelfde niveau zittende speler te halen, vindt je niet in de vijver waarin wij vissen. Daarnaast denk ik niet dat er veel Ned clubs in de rij staan omdat er aan hem toch wel t eea mankeert, wisselvalligheid, etc etc. Ik zeg toch, mede omdat een vervanger geld kost, verlengen voor 3 jaar. Als hij nl toch een keer t licht gaat zien is hij zo’n beetje de enige in de selectie met dooverkoopwaaede.

 10. 10

  mars

  je ken wel klagen over van goppel maar wat heeft die jongen nou voor speel min gehad vergeleken bij becker niks dus je kan pas klagen als die ook die speel tijd krijg

 11. 11

  mars

  probeer het maar is becker links buiten en goppel rechts dan heb je geen last van opkomende backs van de tegen partij wand daar hebben ze geen lucht voor

 12. 12

  Rob

  Becker is een speler met potentie maar toch komt het er niet echt uit. Speelt de laatste wedstrijden zeker goed maar kijk ook eens naar de kansen die hij mist en verdedigend vaak zwak is ( doet niet mee).
  Goppel heeft het nog niet kunnen laten zien maar heeft toch zeker wel enkele goede voorzetten gegeven waar dan helaas niks mee werd gedaan.
  Vindt ook dat Becker wel heel snek de schuld overal van krijgt en dat is niet terecht. Falen meestal als elftal.

 13. 13

  Karel Doormann

  verschrikkelijk twijfel geval. Ja hij doet het lekker de laatste wedstrijden Ja hij scoort de winnende Ja hij verliest de bal vlak daarvoor
  maar bovenal ( en ik vind dat het snel is gegaan 3 jaar, was zelf nog niet zo ver dat er al 2 jaar voorbij was ) maar over het algemeen rendement vs kostprijs weegt het naar kostprijs…
  Lastig

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl