Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Heel je reet vol

  Ik zeg na zoveelste onzin een 2tje voor Vitesse volgend potje, woensdag erop naar Limburg is lang in de bus zitten dus dan hebben ze weinig zin dat wordt een 1tje voor Fortuna makkelijke toto.

 2. 2

  Tiemen

  Het is al een tijdje als een glijbaan, maar niet voor kinderen, we eindigen dan ook niet in een zandbak, maar in de keuken divisie en daarin kun je jaren lang blijven plakken.

  Ze vinden allemaal dat we een goed elftal hebben, ik denk dat de meeste mensen een ander begrip hebben van goed, nou ja misschien voor de kkd of amateurs.

  Versterkingen winterstop niet nodig we hebben een heel goed elftal zeggen ze dan. Nog een uitspraak wij geven geen cent uit aan transfergelden, leuk gezegt maar er wordt wel een kapitaal uitgetrokken voor contractverlengingen van, veel te oude spelers of die al op hun retour zijn.

  Laatste opmerking, goed nieuws we hebben maar een tekort van 3 miljoen, waar is dat geld dan gebleven??? WTF voor 3 miljoen en niet verlengen van die dure contracten voor matige spelers , die al zo’n beetje in de laatste fase van hun houdbaarheid zitten, kun je volgens mij een beter elftal creeeren dan het slappe kneuzen team van nu.

  Trouwens goede set van van As, de enigespeler die kan scoren verkopen, behoorlijk bedrag aan transfergeld vragen durven ze niet, in ado’s kringloop shop. Terug naar de KKD, kost meer dan die 2 miljoen die Johnsen opbracht. Meeste spelers, trainer, van As en het scoutingapparaat, zo snel mogelijk verwijzen naar de prullenbak. Het is de hoogste tijd voor grote schoonmaak bij ADO.

 3. 3

  iwi

  T is nu pas 5 voor 12 bij de heren.
  Dat roepen wij al maanden.
  Andere clubs zijn de competitie vanaf dag 1 gestart in de wetenschap dat iedere wedstrijd telt.
  Ik hoop dat ze de knop alsnog kunnen omzetten en het niet te laat is.

 4. 4

  Heel je reet vol

  @iwi De klok staat bij ons al meer dan 10 jaar op 5 voor 12, alles staat stil structureel rechterrijtje heb jij het gezien. Wat hebben wij nu uit eigen jeugd is verkocht voor een paar miljoen euro’s precies niks en dat is stilstand. Stadion zonder trainingsfaciliteiten wat zit er nu in het Zuiderpark een internationaal sportcentrum en wij zitten in een uithoek op een plastic matje te klootviolen dat is stilstand.
  Eigenlijk is degradatie het beste dan wordt de club een stuk goedkoper om over te worden genomen, alleen is het dan hopen dat al die mongolen die er nu zitten NIET in dat netwerk zitten.

 5. 5

  Hans

  Waar is United Vansen? Hebben het over lange termijn visie? In de keuken divisie? De 8 a 10 miljoen investering is allang afgeschreven en FCDH heeft geen interesse meer bij hen. Ik weet het zeker: In China is het een gewoonte om te knikken en te buigen naar je baas en zijn hier volledig op hun bek gegaan met rechtbank zaken, aangespannen door het bestuur van FCDH. Dat zit hen dwars, ondanks dat het bestuur nu verteld dat de relatie zo goed en geweldig is. De mooie beloften van FCDH om in China trainingen te gaan geven is een aanfluiting, en in China op TV naar FCDH kijken kan men beter niet doen, zelfs een Panda beer kan beter voetballen. United Vansen laat FCDH gewoon kapot gaan en investeren niets en lenen liever wat aan hun eigen club. Supporters die al jaren komen staan in de kou, en ook met dat denkt men, wat kan ons het schelen? Is er geen geld in China? Genoeg als ik zie naar de transfers van top spelers naar China toe. Miljoenen worden uit gegeven, en hebben clubs waar FCDH totaal niets bij is. Slaap zacht bestuur, jullie worden door een Shaolin krijger zachtjes de nek om gedraaid. Wat kan men er aan doen? Niets de club is eigendom van China, ons FCDH is verkwanseld door mensen die meer van geld houden dan de supporters van FCDH. Een nieuwe sponsor? Die zal heel diep in de buidel moeten gaan, en willen de Chinezen ons uitwringen net zoals zij werden uitgewrongen door de Haagse rechtbank! We kijken er naar en kunnen niets doen! Acties van supporters, daar lachen zij om en zitten er misschien op te wachten.

  Denk ik verkeerd? Nu dan hoor ik graag de visie van United Vansen zelf, of het bestuur van FCDH, maar natuurlijk mag een ieder reageren. Ook ik kan het immers mis hebben.

  Over een paar jaar verslaan wij Ajakkus vertelde Wang, maar dan wel tegen het beloften team wat in de Keuken divisie voetbalt. Tikkie terug Jaap, maar in het echt te zien bij FCDH met bestuurders, trainers en voetballers die FC Knudde waardig zijn. Wie de schoen past trekt hem aan.

  Was Stoop er nog maar!

  1. 5.1

   Peter

   Zo zit het precies!!!!!

 6. 6

  Ton

  Reactie op Hans amen!

 7. 7

  Marcoke

  Precies Hans, en daarom is het des te vreemder dat UVS onze club gekocht heeft. Kijk, die Chinesen zijn niet gek. Die gaan echt geen miljoenen investeren om dat in rook op te zien gaan. Dus moeten ze andere motieven hebben om een laagvlieger uit de Eredivisie te kopen. Ik ben vanaf dag 1 al zeer benieuwd waar het geld nou ECHT vandaan komt. Niet van Wang wat iedereen dacht maar van private of corporate investeerders maar wie dan? Met welk verhaal zijn zij erin geluisd dan? Of is het een grote boevenbende die hun geld proberen wit te wassen? Ik weet het niet maar wat ik wel weet is dat investeerders rendement willen op hun centen.

  Dus de mensen en fans bij FCDH zijn ontevreden over de resultaten en de investeerders zijn ontstemd omdat hun geld niets oplevert. Sterker nog, ze moeten bijstorten om de gaten te dichten. Het bestuur zit tussen 2 vuren in maar speelt louter mooi weer om hun eigen haggie te redden.

  Opzich hoeft het niet erg te zijn dat die Chinesen de baas zijn als ze maar hun woord nakomen en serieus geld erin pompen om GOEDE spelers te halen EN een goede trainer. Nou zal er heus wel wat in zijn gestopt maar bij lange na niet om van FCDH een subtopper te maken. Als ik zie wat voor leuke spelers er rond lopen bij kleinere clubs en waar wij het mee moeten doen…….dan klopt er iets niet bij de scouting afdeling. Wat hier al, ook door mijzelf, vaak gezegd is dat de hele organisatie uit amateurs, wannabe’s en ego’s bestaat en dat merk je aan alles.
  Breek me de bek niet open want dan pen ik nog makkelijk een uurtje door 🙂

 8. 8

  Sassenheim

  We kunnen simpel concluderen, dat er in Den Haag geen topsportklimaat heerst.
  Als 3de stad van Nederland, is het natuurlijk te krankzinnig voor woorden dat er een “prof” club bestaat, die structureel er op alle fronten, jaar in jaar uit geen tyfus van bakt. FCDH was nix, is nix en zal nooit wat worden…..En daar moeten wij mee zien te leven, sterkte maar weer.

 9. 9

  iwi

  Precies.
  Financieel wanbeleid en technisch wanbeleid.
  Zo simpel is het.
  Vorig seizoen gewoon geluk gehad met Johnson die zo’n jaar had waarin alles lukte en nooit meer nadoet.

  1. 9.1

   Theo

   De spijker op zijn kop.

   VIS BEGINT AAN DE KOP TE ROTTEN.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl