Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

21 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  Net als tegen utrecht en psv zullen we iedere toevallige voorsprong uit handen gaan geven wen er maar alvast aan!! Volgende week sparta thuis winnen we weer niet.

  1. 1.1

   Supporter

   Goede instelling zeg…

 2. 2

  Marcoke

  Niet te veel woorden aan vuil maken, van Sparta MOET gewonnen worden zo simpel is het!

 3. 3

  Jansen070

  Ado was niet krachtig genoeg voor pisvee . Necid was redelijk opvallend en mooie goal. Sparta is moeilijk, heeft een goeie ploeg.

 4. 4

  Realist

  Als PSV al die kansen maakt dan pfffffff dus wees blij met de uitslag .
  Hier kan je toch geen vertrouwen in hebben zeg , als ze op voorsprong komen dan juich ik niet eens meer.
  Je weet toch dat ze het weggeven . Bah zooitje amateurs incl staf en bestuur.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Tuurlijk was Pisvee sterker, dat wisten we vooraf al maar ik heb toch wel lichtpuntjes gezien. Necid was erg sterk en ik vond Polley ook goed debuteren, samen met van Ewijk hoeven we ons om de rechtsback positie geen zorgen meer te maken. Daarnaast was Pinas op t middenveld ook weer erg goed. Als laatste nog even Bilal, daar heb ik weinig van gezien, misschien te vroeg om te oordelen maar ik ben bang dat hij ons ook niet veel sterker gaat maken. Jammer want v Goppel heeft weer aangetoond dat hij niet geschikt is voor dit niveau.

 6. 6

  Heel je reet vol

  Genoten die Goppel wat een gratie, een gazelle zo snel, bal aanname weergaloos, voorzetten om door een ringetje te halen revelatie van het seizoen nu al.
  Sparta wordt ook een verlies potje gelukkig scheelt het van As dan bezine kosten weer een plusje op de begroting.
  Geef die v/d Kleef een kans dat middenveld van ons stelt weinig tot niks voor.

 7. 7

  Hans

  De gang van zaken bij FCDH is slecht, maar ondanks dat heb ik gisterenavond inderdaad nieuwe impulsen gezien waar wij op kunnen bouwen. Polly zeer goed gedaan, en vind de jongeren het goed doen. Necid deed het ook zeer goed, maar krijgt te weinig goede voorzetten! Jammer van het verlies, maar de meeste ploegen zullen sneuvelen in Eindhoven. Tegen Sparta zullen we zien wat FCDH werkelijk waard is, en moet er gewonnen worden. Maar of dat zo makkelijk zal gaan? We gaan het zien volgend weekend.

 8. 8

  Realist

  Volgende week 3 gespeeld 0 punten
  En 18e plek waar we thuis horen

 9. 9

  Maxwin

  Fons vertoont wel akelig veel autistische symptomen. Hij blijft maar losers Goppel, Bakker opstellen. Die gasten zijn geen profclub waardig. Zelfs niet in de KKD. Zet die van Kleef er maar in. Die kan nu al op z’n 17e meer dan Goppel en Bakker samen. Ik gun ze die druk om te MOETEN winnen volgende week. Met dank aan het falende beleid met die plofkop voorop!

  1. 9.1

   Theo

   Ik verbaas me elke keer weer over de beoordeling van de kwaliteiten van spelers. Zeker vorig jaar ook een Becker weggepest? Is nu Bakker aan de beurt?
   Is wel een van de weinige spelers die straks nog een transfersom opleveren, onthou dat maar!
   Bakker is bij elke club onder de top 3 welkom.

 10. 10

  Maxwin

  Bakker mist snelheid in zowel loopvermogen als balbehandeling. Ik zou m direct verkopen en Goppel er gratis bijgeven. Scheelt weer salaris voor beperkte voetballers. Geef van Kleef maar een kans. Die jongen speelt in Oranje in zijn leeftijdsklasse. Bind hem maar 5 jaar. Dan kunnen ze misschien wat geld verdienen. Fonsie moet dan wel even over zijn autisme heenstappen door hem op te stellen.

 11. 11

  iwi

  Bakker speelde niet best inderdaad.
  Kan gebeuren.
  Fons open je ogen.
  Pinas(2e wedstrijd pas als middevelder)als eerste opstellen van nu af aan.
  Polley debuteerd op eredivisie nivo tegen niet misselijke tegenstander(s)zonder wedstrijdritme en dan samen met Pinas de enige die 80 minuten lang overeind bleef.Geen schande dat ie het in zijn geval de laatste 10 minuten moeilijk had tegen een fris en fruitige invaller.
  Necid speelde zoals je hoopt.
  Deze 3 dus de lichtpuntjes.
  Wat is eigenlijk nou de funtie van Falkenburg?
  Wachten op een corner?
  Tommie pfffffff.
  Muringen Fons?
  Ondanks wat aardige invalbeurtjes in het verleden,kunnen we nu toch wel constateren dat Goppel alle basistechniek en inzicht ontbreekt,
  tevens fysieke kracht,
  dus dan blijft alleen rechtdoor rennen over.
  Het is kennelijk alleen bij Ado mogelijk om dan de gehele jeugdopleiding te doorlopen en ook nog het 1e elftal te halen.
  Maargoed.2 leuke jonge rechtsbacks,2 redelijke centrumspitsen die afhankelijk zijn en 3 linksbenige controlerende middevelders.
  In alle drie de gevallen kan je er maar één opstellen.Goed samen gesteld plofkop.
  Maar dat komt door de lege portemonnee natuurlijk.

 12. 12

  Zak Hooi

  Begroting van 16 miljoen hebben en dan afhankelijk zijn van jeugd…

  Er gaat een hoop mis bij FCDH oude spelers met dure contracten etc etc

 13. 13

  peter vakkie G

  door een toevallige kutgoal, bal werd tegen bakker aangeschoten, veranderde het schot van richting. gebeurt dit niet dan had fcdh de rust gehaald met een 0-1 voorsprong.
  het 2e tegengoal kwam door slecht uitverdedigen van Tommie Al met al heeft fcdh het nog niet zo slecht gedaaan een miljoenenploeg tegen een club zonder geld.
  dit is al jaren zo en zal niet veranderen ook.
  maar ja kunt straks altijd nog naar de thuiswedstrijdeen van AZ kasasskoppe met een melkgebit gaan kijken !!!!!!!!!!!!!!!

  1. 13.1

   Theo

   Je doet net alsof we een rol hebben gespeeld in een wedstrijd waarin het krachtsverschil wel erg groot was Een matig PSV heeft meer dan TIEN kansen laten liggen, dat is de werkelijkheid.
   Om zelf een kansje te maken in de komende wedstrijden zijn we weer afhankelijk van de gouden pik van Alfons. Zo gaat het al bijna 3 jaar.
   Verkijk je niet op de kwaliteit van de debutanten. Ook een Goppel werd destijds de hemel in geprezen.
   De enige aan wie je kan zien dat hij een meer dan gemiddelde aanleg heeft is Van Kleef.
   Over een maand of drie eens zien of hij overeind blijft.

 14. 14

  lodewijck van avezaath

  maxwin jij bent niet goed joh. Bakkertje had gisteren zijn dag niet omdat die jongen geblesseerd moest spelen.die andere kneuzen hebben nooit hun dag. gek dat ik niks hoor dat die Meijers al jaren slecht speelt.

  1. 14.1

   Maxwin

   Bakkertje moet nooit meer spelen, net als Goppel. Ook Meijers mag er van mij uit. Daar kan je de oorlog ook niet mee winnen. Probleem met hem is dat ADO deze gozer voor ik geloof 4 jaar heeft vastgelegd, tegen een veel te hoog salaris.

 15. 15

  Marcoke

  Goppel mee eens, dat die gast prof is geworden is mij een raadsel. Bakker doet veel nuttig werk, is geen topper maar doet vrij anoniem zn werk naar behoren. Tommie is natuurlijk ook geen prof, maakt zoveel dekkingsfouten en wordt overal voorbij gelopen. Ja hij pakt weleens een bal af en toont enorme inzet maar ja, is dat nou zo bijzonder? Meijers vind ik persoonlijk best aardig kunnen voetballen, maar is geen verdediger. Polley niet onaardig hoor maar veel te vroeg om te kunnen oordelen.

 16. 16

  Rob

  Probleem is dat er geen visie / idee in het spel zit. Worden volgende week voetballend verslagen en dat is een blamage. Ga je verliezen van een ploeg die net gepromoveerd is. Lekker beleid dat je met een begroting die middelmatig is niet meer dan een amateurselftal op het veld neer kan zetten.
  El Takkie definitief naar de zandbak ( hoop wel dat hij zijn hele familie mee neemt).

  1. 16.1

   DegradatieSpook

   El takkie komt over 2 jaar weer terug naar nederland met familie en opent op elke hoek van de straat een shoarma zaak

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl