Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  peter vakkie g

  we gaan het zien !!!!!!!!!! stel al die nieuwelingen maar op dan weten we gauw genoeg of het echte hoop is of valse hoop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. 2

  Realist

  En wederom een elftal van niks en een zooitje sukkels van supporters die erin trapt . Tegen rkc , oké maar dan Oscar over . De enige waar je wat aan hebt is jol . Let op mijn woorden ????

 3. 3

  Doedel

  Heb je depressieve realist weer,pffffff

 4. 4

  Bas 1968

  Realist is de grootste sukkel waarschijnlijk een kut wijf en zijn club speelt kut maar thuis durft hij zijn bek niet open te doen daarom alleen maar ADO afzeiken word maar voor 020 realist word je leven een stuk makkelijker ?

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Ik denk dat het nog altijd niet makkelijk word maar heb er wel iets meer vertrouwen in gekregen. Veel zal afhangen van de eerste wedstrijd te geen RKC. Win je deze, kweken ze weer enig vertrouwen en zal het voetbal misschien iets makkelijker worden, verlies je deze, sta je helemaal onderaan en dan kan je in principe de handdoek werpen en zal de meningen over Hamdi ook bijgesteld gaan worden.

 6. 6

  Heel je reet vol

  Ik ben benieuwd of die nieuwe spits wat is gezien hij niet veel goals op z’n CV heeft staan laten we hopen dat hij ze goed raakt.

 7. 7

  Karel Doormann

  Alle nieuwe er in en slachtoffers maken in de oude ploeg, dat zal wakker schudden en de trainingsintensiviteit verhogen omdat men moet om er in te komen.
  Lekker de boel opschudden, en liever een huurling er in die wel kan voetballen dan een houten klaas een plek geven omdat ie alleen maar haags is.
  nee resultaat daar gaat het nu om.. aardige gasten hoor.. maar punten de komende 6 wedstrijden is van levensbelang.

 8. 8

  Marcoke

  Tjsa als we verliezen is het vooral belangrijk hoe we verliezen. Is dat met hetzelfde slappe laffe “voetbal” wat we al maaaaanden lang te zien krijgen of verlies je omdat je een onterechte pingel tegen krijgt in de laatste minuut met verder acceptabel voetbal….

  Ik verwacht geen wonderen maar wel een beter gemotiveerd elftal dat iig probeert te voetballen!

 9. 9

  Peter

  We gaan het meemaken tegen RKC. Meer kan je er niet van maken.
  Pakken we de punten..maakt me niet uit hoe, dan is er hoop.
  Verliezen we dan vrees ik dat het de KKD wordt.
  Come on The Hague!!!

 10. 10

  Realist

  Idd Henk , maar let op mijn woorden . Doedel en Bas , sukkels , jullie slapen nog of gooien liever je geld op straat want verstand van voetbal hebben jullie niet ? stumpers

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl