Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Ali

  Youness Mokhtar gaat komen
  Hebben ze al mee gesproken

 2. 2

  jansema

  tuuurlijk… alle tijd

 3. 3

  iwi

  Kwaliteitspeler kost geld.
  Een kwaliteitspeler is nooit clubloos ergens eind Augustus of heeft niet +-een jaar niet gespeeld.
  Ook al klinkt zijn naam veelbelovend of bekend.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  #Iwi…….Inderdaad. zijn allemaal mooie praatjes van van As en hij denkt dat we allemaal achterlijk zijn en in zn mooie praatjes trappen. Maar met een lege portemonnee haal je geen kwaliteitspelers binnen die fit zijn en direct er staan.

 5. 5

  De Geep

  Haal Ramelaar van de bank bij psv die zit daar mos te plukken.

 6. 6

  Hans

  Melvyn Lorenzen, Yuning Zhang en Sheraldo Becker zijn dat werkelijk zulke uitmuntende prof voetballers? Ik vind van niet. Lorenzen hebben we niets aan gehad, Zhang ook zeer matig en Becker die kan beter hard loper worden. Kon geen goede voorzetten geven. Het is toch makkelijk om kritisch te zijn langs de lijn, maar ik zie bij andere clubs betere voetballers lopen. Blij dat ze weg zijn, voetballen kunnen we allemaal, maar top spelers waren ze niet. Toch voor een ieder veel succes bij een andere club. Ricardo Kishna dat is een top voetballer geweest, maar door blessure leed, hebben we niets aan hem gehad, dan alleen maar kosten!

 7. 7

  iwi

  vanaf het moment nadat Manders beloofte inkomsten uit transfers te besteden aan versterkingen maar er geen 5 ton is voor Veerman,terwijl er 2,3 miljoen is ontvangen voor Johnson(althans was de berichtgeving)heb ik de hoop opgegeven met dit stelletje wanbeleidbepalers,zakkenvullers.bobo’tjes van niks.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl