Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  mars

  gratis weg geven ? hij heeft een contract bij ado tot medio 2021 en mag gratis naar nac ja zo komt er nooit geld in het laatje dat zijn ze dus nog niet verleerd om spelers gratis de deur uit te laten wandelen bij ado

  1. 1.1

   Ed

   Zit wel deal in qua doorverkoopsom

 2. 2

  De Geep

  Wat een idioten heb je een goede speler en dan laten wij hem weer gaan en blijft een drama speler als Goossens prutsen bij ons op het middenveld kansloos.

 3. 3

  Marcoke

  Waarom gratis???

  Uitleg graag aan de seizoenkaarthouders want dit is wel heel erg vreemd, ook al is er een doorverkoopsom bepaalt

 4. 4

  Schollekop

  Wtf? Welk licht heeft dat besloten? Haye was een goede speler maar door de waardeloze taktiek van Groenendijk praktisch geen kans gekregen. Nu wordt hij weggegeven met de hartelijke groeten van ADO Den Haag.

 5. 5

  mars

  vind je het gek dat die chinees niet investeert ze geven alles weer voor niks weg die denkt ook bij zich zelf ik er geld in pompen en aan de andere kant loopt het gratis of voor een prikkie weg

 6. 6

  heeljereetvol

  Wat een visie we gaan weer allemaal harde werkers halen om het nieuwe gras om te ploegen want mensen die kunnen voetballen die motten we niet.

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  nooit een kans gehad bij die achterlijke Fons.

 8. 8

  Tiemen

  Heel vreemd, geen geld, maar wel kadootjes geven. Dit was al een lang en dom c.q. belachelijk beleid, maar het schijnt dat ook de nieuwe technische staf, met Jol aan het hoofd, zo door blijft gaan. ADO is al jaren bekent als (SPELERS KRINGLOOP SHOP) en het lijkt er op dat dit zo blijft, al zijn ze al heel lang noodlijdend. ik zou graag Jol’s reaktie hierover horen.

 9. 9

  Hans

  Bij FCDH kan Haye oprotten en bij NAC halen ze hem vol lof naar binnen, en tekent een contract tot 2023. Ik snap hier niets van, NAC zal zich wel sterk vergissen of niet? Een klein verschil van inzicht in voetbal denken, maar ik geef NAC het voordeel van zeer goed nadenken! Hier moet nog iets achter steken wat wij niet weten?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl