Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Nou dan zitten we nog zeker 2 jaar aan m vast. Zijn we lekker mee.
  Degradatie is hiermee veilig gesteld, is het niet dit seizoen, is het wel een van de volgende seizoenen onder hem. Selectie wordt de komende jaren niet substantieel versterkt, dus je weet hoe dat dan gaat aflopen. En bedankt bestuur, slaap lekker!!!

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  de prestaties van afgelopen jaren is behoorlijk!!!!!!!!!!!!!!! huh, ik heb het niet gezien. dus we blijven aanmodderen met een trainer die de spelers toch niet beter kan maken. goed gedaan bestuur, mij zie je dit jaar weer niet in het stadion.

 3. 3

  Iwi

  t voordeel is dan wel dat wanneer het mis gaat die Plofkop ook zijn conclusies trekt. 2 vliegen in één klap.

 4. 4

  Rob

  Wat een kneuzen? Het voetbal is niet om aan te zien en het slechtste van alle ploegen. Spelers worden niet beter en lopen zo de deur uit omdat ze geen enkele kans krijgen.
  Zhang krijgt bv geen enkele kans en zal dan ook vertrekken. Necid zal wel weer alle wedstrijden spelen en waarschijnlijk weer geen pepernoot raken.

 5. 5

  Iwi

  Pinas zal ook het voorbeeld van J.Schouten volgen. Snel naar een club waar ie wel speelt om dan weer een stap te maken.
  Geef hem geen ongelijk.
  Er zijn al teveel voorbeelden van jongens die 2 a3 jaar alleen maar de Warming up en een beetje mochten warm lopen,.Zodoende dusdanig stil hebben gestaan,dat ze niet eens een poot aan de grond krijgen bij KKDivisie ploegjes

 6. 6

  Ton

  Pinas wil hoger op!

 7. 7

  Theo

  Reacties vallen me een beetje tegen. Vrijwel iedereen overschat de invloed van de trainer. Volwassen spelers worden nauwelijks beter, zelfs niet bij toptrainers.
  Wondermensen bestaan niet. Er is nog nooit een trainer geweest die een volwassen speler aanmerkelijk beter heeft gemaakt. Spelers beter maken gebeurt in de opleiding. Nou dan weet je bij ons precies waar onze matige prestaties de laatste 25 jaar vandaan komen.
  Toptrainers hoor je bij de jeugd in te schakelen. Denk aan Rob Baan en Bert Jacobs, topopleiders bij de ADO jeugd die spelers als Jol, Dusbaba, Ling enz. enz. klaarstoomden voor een carriére als international. De rest werd meegesleurd omhoog.
  Dat is lang geleden. Ik kan me van de laatste 30 jaar geen Haagse international meer herinneren. Wel een verzameling 3e keus-spelers.
  We kunnen Groenendijk neerzetten als onvoldoende m aar dat lijkt me niet helemaal eerlijk. Laten we blij zijn als we ons met dit beleid elk jaar opnieuw weer redden. Meer zit er niet in.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl