Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  Meeste nederlandse spelers en de slechtste ja vergeet dat er niet bij te zetten

  tis een campingelftal wat darten belangerijker vind

 2. 2

  FCDH FOÂHEVÂH

  Lijkt wel een bierteam. Wij staan onderaan en vieren feest!

 3. 3

  Marcoke

  Aha, dat verklaard dus alles….Plofkop zn “dichtbij-huis-visie” !

  Hoe fckn triest ben je als technisch verantwoordelijke om een dergelijk beleid te voeren? Omdat de fans dan meer een klik hebben met de spelers en deze niet zo gauw schrikken van scheldwoorden….man man man… ik moet er gewoon van lachen zo triest.

  Als je bij ieder beetje zichzelf serieus nemend bedrijf met zo’n “visie” aankomt wordt je eerst keihard uitgelachen en vervolgens met een lollie weg gestuurd.

  WAT EEN AMATEURS HA HA HA

  Wat kan mij het nou schelen waar iemand vandaan komt, als tie maar goed genoeg is om FCDH naar een hoger plan te tillen. Ben gewoon perplex van zoveel onbenulligheid…echt

 4. 4

  Westlandet

  Zie t ook niet zo somber in t komt goed .heb liever wel mensen uit de regio in t team denk dat de technische staf eerder aan verbetering toe is krijg na paar jaar Fons niet echt een idee dat hij weet wat ie moet doen is in meeste wedstrijden takties zeer matig .
  Tis wel oprecht een hele aardige vent .maar denk dat den Haag daar toch verder moet kijken met wat simpele omzettingen is er meer uit te halen .gewoon blijven steunen de spelers kom an die hage

 5. 5

  Piet

  Man man man dit is toch wel nog triester om te constateren , als dit de visie is is het natuurlijk logisch dat we op plek 17 staan wat maakt het nou waar de spelers vandaan komen .. als ze maar kunnen voetballen gvd!!! Nee het moeten hier haagse spelers zijn die er geen ene tyfus van kunnen

 6. 6

  DegradatieSpook

  Ga gewoon voetballen en stop met haagse jongens in het elftal te gooien die er alleen inzitten omdat ze haags zijn , ga toch is normaal een club runnen we zijn toch geen amateurvereninging

 7. 7

  iwi

  Het is gewoon een gevalletje,jezelf eruit proberen te lullen.
  Ze zijn nu met Ramselaar bezig.
  Deze naam wordt al door supporters zelf al maanden genoemd en ook ene analist Kwakman tipte hem.
  Nu het seizoen al 3 wedstrijden bezig is,komt er ineens beweging met het kutexcuus dat er eerst geld binnen moest komen van El Khayati.
  Maar er was wel geld om Goossens en Falkenburg te behouden en Kramer een contract te geven,dit puur voor de breedte,omdat je hun posities al alternatieven had lopen,die niet uitgesproken minder zijn.
  Ookal komt Ramselaar of een ander alternatief voor El Khayati,dan nog ben je er niet.
  Snelheid en kwaliteit voorin is echt broodnodig.
  T liefst ook nog een 1e keeper en een rechtsbenige centrale verdediger erbij.

 8. 8

  Marcoke

  Tis nu te laat vrees ik maar Tom en Kanon kunnen echt niet. Hoe vaak wij doelpunten tegen krijgen door het centrum (tegen Sparta ook 2) is niet normaal. Die laten zulke gaten open en lopen niet met hun man mee, liever eerst de boel dichthouden achterin.

  En kan mij geen reet schelen waar ze vandaan komen

 9. 9

  Ijzere rinus

  “Beugelsdijk ging bij het beter betalende FSV Frankfurt ‘kapot van de heimwee’. Na een jaar keerde hij al terug.”

  Dit zegt toch al genoeg elke euro die je aan beugelsdijk besteed is een euro te veel , bij elke eredivisie club zou die op de bank moeten plaats nemen, en het ergste van alles is nog dat tommie 1 van de groor verdieners is terwijl die er geen ene zak van kan , alleen maar zakkem vullen want de supporters zullen toch niks zeggen omdat hij een hagenees is triest maar waar

 10. 10

  iwi

  1e doelpunt Sparta deed Bakker geen reet.liet zn man zomaar lopen

 11. 11

  Verkeerde Henk

  Ik heb liever 2 a 3 buitenlanders die iets toevoegen dan 5 (gratis) binnengehaalde afgekeurde spelers die een Nederlandse wieg hebben. (Hooi, Malone, Beugelsdijk, Bilal ould Chic, Kramer en zo kan ik nog even doorgaan). Dus gratis advies Jeffrey, verder kijken dan je neus lang is, supporters willen maar 1 ding…..resultaat en leuk voetbal.

 12. 12

  Rob

  Heeft die mongool wel enig idee waar de andere ploegen hun spelers vandaan halen? Hebben die meer geld dan ADO of zijn ze gewoon slimmer. Kijk maar naar Willem II.
  Als je zo dom lult kan het nooit wat worden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl