Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Pinoy

  Goed nieuws, al is 3 jaar niet geweldig lang voor een 17 jarige speler.

  1. 1.1

   Bob

   Let even op: reglementaire leeftijdsbeperkingen, en bereidheid speler/begeleider tot aanvaarden contractvoorwaarden bepalen de inhoud van een contract.
   Bovendien: van alle aangekondigde toptalenten speelt alleen Bakker in de Eredivisie en dat met wisselend succes. Dat moet ergens aan liggen! Misschien toch niet zo goed?

  2. Pinoy

   Ik heb dit even nagezocht en voor spelers onder 18 jaar is 3 jaar inderdaad het maximale. Scherp 🙂

 2. 2

  Hans

  Hij wordt straks voor meloenen verkocht. Zie AZ en Jansen die durven te vragen. Bij FCDH loopt alles bijna gratis weg.

 3. 3

  Bamischijf

  Als je nu slim bent voeg je hem al toe aan de A-selectie kan hij al wennen aan het tempo en fysieke aspecten van het prof. spelletje, fysiek is het al zeer matig gesteld met onze jeugd.
  Indien het zo’n wereld talent is moet hij dat gewoon aankunnen.

 4. 4

  Kaalkop

  Goed nieuws! Naast Zwinkels, Meiers, Beugelsdijk, Bakker, Kasteneer, van der Heiden etc. heb je toch aardig wat jongens uit de regio in je selectie. Vind ik een goede zaak

 5. 5

  Iwi

  Goeie zaak dit!

 6. 6

  Wv

  En weer een supertalent. Die niet in het eerste speelt.
  Afgaande op de jaarlijkse berichten hebben we altijd de grootste groeibriljanten van de wereld in huis, maar gek genoeg spelen ze altijd bij de jeugd of een eerste divisie club waar we ze aan verhuren.

 7. 7

  Bob

  Bij FC Den Haag wordt al jaren bewezen dat alleen talent niet genoeg is om in het profvoetbal te slagen. We doen in ieder geval iets fout: of we rekenen ons rijk met onze Haagse bluf of er mankeert uiteindelijk iets aan onze opleiding. Feit is dat vanuit onze Talentenfabriek de laatste jaren alleen Danny Bakker is doorgebroken. Hij scoort gemiddeld een zesje…..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl