Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Met de opleidingsvergoeding erbij komt dat toch al weer snel uit op een half miljoen minimaal. Maar ja met een verlies van 2,5 miljoen dan weet je waar dat geld heengaat.

  1. 1.1

   Theo

   Die jongen heeft bij onze club zo schandalig weinig verdiend dat hij meer opgeleverd heeft dan hij in totaal heeft gekost. Van “voor niks de deur uitlopen” is dus helemaal geen sprake.

 2. 2

  Ton

  Kan hij alvast wennen aan bank warm houden!

 3. 3

  Olitano

  Mooi, toch nog wat ontvangen voor die gast. Hoera, het begrote verlies van 4 miljoen gaat omlaag. Nu Johnson en El Kattie nog.

 4. 4

  Heel je reet vol

  Zou hij er NU wel zin an hebben, zakjes vullen bij Benfica en dan naar Nigeria de Shell gaan pesten.

  1. 4.1

   Theo

   Uit dergelijk commentaar blijkt de grote kennis van het internationale voetbal bij onze supporters….En het ontbreken van elk respect voor een speler die nu al verder gekomen is in zijn carrière dan al onze Haagse Popie Jopies bij elkaar ooit zullen komen.
   Hup WIK!

 5. 5

  Iwi

  Vandaar ook dat de club het moet hebben van onverwachte financiële meevallertjes rond deze jongen. Zo goed vonden ze hem,dat ze nooit eerder hebben bedacht zn contract open te breken.

  1. 5.1

   Theo

   Juist. Lees het bedriegelijke commentaar van Van As op CADD. Dat mensen daar nog intrappen! Maar ja, je kan de tegenwoordige “journalisten ” alles wijsmaken.
   Ik zeg het nog één keer: een speler kan niet zonder zijn toestemming worden getransfereerd.
   HIJ IS GEEN SLAAF. Dat weet die dikke tweedehandsauto handelaar best.
   De directeurtjes hebben de zaak gewoon verkeerd ingeschat. Ze geloofden niet in de kwaliteiten van die jongen, hebben hem twee jaar op een beginnerscontract laten spelen en hadden dus veel eerder het contract moeten openbreken. Gevolg: je krijgt nu de WK-vergoeding die je altijd krijgt (niks slim aan dus!) maar mist transfersom van enkele miljoenen. DAT IS REGELRECHT WANBELEID.
   Eigen schuld, dikke bult. Advies: blijf liegen tegen de pers. Die sukkels schrijven alles op wat je zegt.

 6. 6

  Ml. Wu

  Iek altijd hebben gezegd wij nog geld vangen. Half miljoen lekkel lekkel. Ja ja wij weten dat het onze schoeld was dat contlact niet eeldel ondelhandeld wolden kon, maal dombo Theo dat al velgeten zijn

  1. 6.1

   Theo

   Ernstige hersenschade! Wanneer wordt je Pamper verschoond? Spreek dan je “tekst” nog eens hardop uit. En daarna weer gelijk bedjetoe.

 7. 7

  Olitano

  Beste Theo,
  Ik ben blij met de WK-vergoeding. En dat lijkt me het maximaal haalbare in deze situatie. De club heeft in dit afgelopen seizoen geprobeerd zijn aflopend contract te verlengen zodat een transfervergoeding mogelijk werd. Ebuehi heeft dit niet gewild.

  Als supporter vond ik hem als speler niet zo geweldig. Hij wisselde mooie acties af met twijfel en onnavolgbare keuzes. Daarnaast had en heeft de club weinig tot geen financiële mogelijkheden om al eerder een verbeterd contract aan te bieden.

  1. 7.1

   Theo

   Zit je in de partij? Afdeling Voorlichting en PR?
   Of hou je van halve waarheden.
   Kijk naar de feiten, man!
   Zowel club als supporters hebben hem nooit serieus genomen.
   Maar ja, als je hotseknots-begoniavoetbalhelden aanbidt is dat eigenlijk logisch.

  2. Ml. Wu

   Olitano heeft gelijk, jij liegt Thea

 8. 8

  Olitano

  Nee, ik werk niet voor de club. Ben gewoon supporter met een eigen mening. En kennelijk heb jij er moeite mee als iemand een andere kijk op zaken heeft dan jij.

  1. 8.1

   Theo

   Ik hou me altijd graag aan de feiten. Dan is er maar één kijk mogelijk.

  2. Ml. Wu

   Heil Thea

 9. 9

  Theo

  Opnieuw goed beargumenteerd. Weer een extra vrijkaartje verdiend, slijmbal.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl