Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Doelpunten vallen in de omschakeling door fouten van ons zelf en een steeds verder teruglopende Del Fabro. Wat is die gozer slecht, bang, traag en onzeker. Heb al eerder gezegd, nooit meer opstellen. Ook Mokthar valt tot nu toe zeer tegen. Vind ‘m traag, lijkt wel of hij te zwaar is, niet wedstrijdfit. En ja, dan wordt het lastig al vond ik wel dat ook Fortuna niet veel creëerde en alleen gevaarlijk werd door persoonlijke fouten. Brood moet heel snel achterin gaan reorganiseren. Del Fabro vervangen en Kemper naar de backpositie dus een nieuw verdedigingsduo.

 2. 2

  Peter

  Ben het wel met je eens Henk, maar er is veel meer aan de hand. Al die nieuwe gasten kunnen niet samenspelen. Weten ook niet wat de kracht van een ander is en ze in elkaars kracht zetten. Teveel zwakke spelers en half geblesseerden en een aantal zonder wedstrijdritme. Plus een ontzettend matige trainert.

 3. 3

  Bas 1968

  Lekkah ADO alles door onkunde. Ik als onbetaald trainer in de jeugd van vvh weet nog zonder diploma als je bijna laatste staat, moet je geen mooie voetballers halen maar winaars wat een ongelooflijk kut beleid. Welterusten onkunde en tot volgend seizoen in de kkd divisie hopelijk weer als fc.denhaag en zonder babi pangang

 4. 4

  iwi

  1 schot over.
  0 schoten op doel Henk

 5. 5

  Rob

  Het probleem is helemaal niet zo moeilijk te analyseren. Als je het verhaal boven leest weet je het precies. Er wordt niks gecreëerd. Verdedigers zijn zwak maar worden ook door fouten op het middenveld in moeilijke situaties gebracht. En aanvallend is het gewoon te weinig. Mokhtar (traag en verliest elk duel) en Kramer ( 16 duels 9 verloren met zijn 2 meter). Staat nooit of te laat in de zestien. Je zal toch echt met snelle buitenspelers moeten gaan spelen. Enige lichtpuntje vind ik wel El Khayati. Ziet toch dat die kan voetballen. Goossens te traag en weinig idee. Vejinovic voegt niks toe. Zuiverloon niet fit. Jan Maat niet fit. Bijen niet fit. Kishna haalt niveau niet. Tja, als dit de spelers zijn die je op het oog had om beter te spelen wordt het moeilijk.

  1. 5.1

   Hans

   UWV elftal!

 6. 6

  peter vakkie g

  78 ste minuut 1e schot op doel van Kishna dit is het hele seizoen al zo en wordt niet meer beter ook. hoe wil je zo een wedstrijd winnen ? ik ben al heel lang supporter van FC Den Haag, maar wat ze dit seizoen laten zien is wel heel erg om van te huilen
  De spelers moeten zich schamen en zijn ons mooie shirt niet waardig

  1. 6.1

   Peter

   Precies, dit doet pijn. Wat een zwak spel.

 7. 7

  Ed

  De spelerscijfers tegen Fortuna gegeven door de AD:
  Fraisl 6; Van Ewijk 6,5, Del Fabro 5, Kemper 5, Familia-Castillo 5,5; Vejinovic 5 (66. Gomelt -), El Khayati 6 (72. Kishna -), Goossens 5 (83. Ould-Chikh -); Adekanye 6 (72. Besuijen -), Kramer 5, Mokhtar 4 (66. Arweiler -)

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl