Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  peter vakkie G

  beste Fons, ga nou zaterdag tegen hoeraklets direct zo spelen als in de 2e helft tegen Willem2 , dan neem je misschien 3 punten mee naar huis, want als je net zo begint als in de 1e helft tegen Willem, dan wordt dit de zoveeeeeeelste nederlaag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. 2

  Heel je reet vol

  Zijn dit de fans met een blindengeleidehond, wedden start zaterdag gewoon met de dezelfde basis Goossens, Meijers, Bakkert onze helden.
  Ik denk na 25 minuten hercules moffen 3 en wij zitten dan al weer in de bus omdat het ver reizen is.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Het is heel simpel, ze zijn beide zowel Van As als Groenendijk verantwoordelijk voor deze slechte resultaten. Van As omdat hij ondanks de lege portemonnee, geen gerichte versterkingen heeft kunnen halen omdat hij geen netwerk heeft en Groenendijk omdat hij de opstelling maakt en het elftal zeer belabberd laat spelen. Dus allebei opzouten en één nieuw technisch hart aanstellen. Kost geld, ja maar voordeliger dan als je degradeert.

 4. 4

  Nâh Nâh

  Misschien zouden ze wel moeten degraderen, heb je kans dat die chinees ook z’n handen er vanaf trekt. En dan helemaal met een schone lei beginnen, nu blijft het aanmodderen met een beperkte selectie en een beperkt technisch hart. Motivatie is o,o en ADO gaat naar de klote!
  Mijn scc is in ieder geval niet verlengd en ik kijk eigenlijk niet eens meer op tv naar de wedstrijd, want in negen van de tien wedstrijden is dan mijn dag verk**kerd.

  En Fons, misschien moet je de spelers eens uitleggen dat het Haags Kwartiertje het laatste kwartier van de wedstrijd is en niet de eerste 15 minuten, want daarna is de pijp meestal leeg en worden ze van de mat gespeeld. misschien wordt het eens tijd om de “oude glorie”af te gaan bouwen en jonge frisse spelers erin te zetten die voldoende conditie hebben om het spelletje de volle 90 minuten te spelen. Nu heb ik het idee dat ik naar walking voetbal zit te kijken.

  Er moet echt iets gebeuren anders is het denk ik: EXIT ADO uit de eredivisie!

 5. 5

  Karel Doormann

  “Fans scharen zich achter Groenendijk

  Kritiek is niet gericht op de trainer, maar op Jeffrey van As”

  sorry maar welke klakkeloze volgers zijn er gekozen?

  “maar er is geen oproep tot ontslag, omdat de supporters zien dat dit de selectie is waarmee hij het moet doen”, benadrukt Van Leeuwen.”

  Sorrie maar dit wordt toch al maanden geroepen ?

  1. 5.1

   Ed hoek

   Precies ?

 6. 6

  iwi

  Hahahaha.
  Eerlijk is eerlijk.
  Wel gevoel voor Humor het A.D
  p.s zijn dit Fans.met belangen of die nog mee willen naar Turkije?

  1. 6.1

   Karel Doormann

   Dat zal vast want kritiek reist niet mee

 7. 7

  Sassenheim

  O o Den Haag, met die kutclub achter de duinen…geen selectie, kwaliteiten of niveauhhh
  Iedere wedstrijd blijven we er intuinen, en ze geven alle wedstrijd bijna cadeauhhh..
  Ach wat legge we toch te drome , goeie tijde zullen er wel nooit kome……

 8. 8

  Schollekop

  Wat is dat voor een mongool die van der Spiegel? Natuurlijk kun je Fons verwijten maken. Slechte opstellingen en wissels, jeugd te weinig kansen geven en het onvermogen om het elftal beter te laten spelen. Dat is genoeg om een trainer bij elke professionele club te ontslaan, behalve bij ons kennelijk.

 9. 9

  Hans

  Van Leeuwen ik ben het geheel niet met je eens, het is makkelijk praten van we hebben geen geld, maar let even op wat de VI schrijft in 2018 over de begrotingen: ADO Den Haag: 15 miljoen, FC Emmen: 6 miljoen, Excelsior: 7 miljoen, Fortuna Sittard: 6 miljoen, Heracles Almelo: 12 miljoen, PEC Zwolle: 13 miljoen, VVV-Venlo: 7 miljoen, Willem II: 11 miljoen. Allemaal ploegen die het veel beter doen, dan ons FCDH, Meneer van Leeuwen, en Spiegel. Sommige clubs doen het zelfs met minder dan de helft, wat FCDH heeft. Daar staat meer kwaliteit op het veld, maar ook de staf doet het veel beter.

  Dus van As en Fons jullie doen het niet goed, weg wezen! Wang please kick them out!

  Van een zeer ontevreden supporter, maar ik ben niet de enige, zo te zien aan het lege stadion steeds.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl