Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  “Hij komt eraan, maar is ook vaak weg met China”. Uitspraak van Groenendijk…..
  HALLOOO!!!!! Hij is gehuurd hoor Fons, volgend jaar is hij weer weg!!!! Gebruik m zolang je m hebt!!! Hij is veel beter, sneller, bewegelijker, doelgerichter etc etc als Falckenburg. Waar is hij dan voor gehuurd?!?!

 2. 2

  Marcoke

  Wakker worden Fonsje!!!!

  Falkenburg is geen succes in de spits dat heb je toch wel door hoop ik? In die paar invalbeurten is al heel duidelijk dat Zhang veel meer potentie heeft op die plek.

  Necid is een miskoop maar Zhang moet je echt de kans geven, ook met het oog om onze Chinese eigenaren te pleasen.

  Wees nou eens tactisch slim man, zowel op als buiten het veld!

 3. 3

  Iwi

  Breek asjeblieft die contractbesprekingen af met die blinde. Geen speler heeft individueel stappen gemaakt en ook voetballend of wat de taktiek ook mag zijn is het niet om aan te gluren,terwijl je de 9e begroting heb. Dan heeft hij het over nog meer perfectioneren. Alsof het al goed is.Overwinning op Willem2 en gelijkspel tegen 010 dat niet op volle oorlogsterkte was en ook met 10 man eindigde doet weer alle realiteitszin vergeten.
  Zhang is niet alleen gevaarlijker ook nog sterker aan de bal. Zodoende hebben ook spelers als Lex,Malone ect de kans om aan te sluiten en wellicht ben je dan niet alleen afhankelijk van de doelpunten van El Khayati. Falkenburg doet 200% zn best en is na 20 minuten rijp voor een wissel. We huren Zhang en halen Necid kennelijk voor op de bank.
  Hoe zit het eigenlijk met dat Commerciële verhaal mbt Zhang en de aandacht die er is vanuit China voor FCDH?

 4. 4

  mars

  zhang is beter dan falkenbur weet niet waar fons met ze hoofd zit tijdens een wedstrijd maar als je dat niet inziet weet ik niet wat je hier nog doet dan word het tijd voor een amateur clubje voor je fons

 5. 5

  Ton

  Ik mis Michiel Kramer en Boulykin in de spits!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl