Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Realist

  Wat een amateurs , maar wel met 6-2 winnen ?
  Dat lag meer aan de Tilburgers dan aan dat waardeloze anti voetbal van fcdh.
  Blij dat het afgelopen is en gelukkig geen Europese ticket

 2. 2

  Ton

  Klein stapje gemaakt van de 10e naar de 9e plaats!

 3. 3

  Heel je reet vol

  Het was wat geflatteerd maar al met al een aardige pot, Becker zal wel afscheid gaan nemen wel jammer als hij er zin in heeft is het een goede voetballer.
  Nu afwachten wat de plofpad voor een team selectie in elkaar flanst volgend seizoen, hope dat hij goed luistert naar z’n blindengeleidehond.

 4. 4

  Rob

  Zoals al eerder aangegeven zou het gelijkspel bij Fortuna wel eens duur kunnen zijn. Komt de punten nu tekort. Zeper tegen PSV is de andere oorzaak.
  Vond het een redelijke wedstrijd waarbij de aanval ook gezocht werd. Jammer dat spelers toch niet nadenken en voor eigen succes gaan. El Takkie had bv Becker de bal in de loop mee kunnen geven waar mogelijk ook nog een doelpunt uit had kunnen ontstaan. Willem II was echt rijp voor een monsterscore.

 5. 5

  iwi

  @Rob. Tegenover gelijk spel van Fortuna staan wel een paar gelukkige overwinningen hoor.
  Denk aan AZ en Kutreg waarin je al 4-0 achter had kunnen staan.
  Zwolle waarin we niet één bal goed hebben geraakt en een mislukte voorzet van troupe per ongeluk in het doel belande.
  Gister werd Fons toegezongen ipv de scheidsrechter en Var,want voorafgaand aan de rode kaart en pingel was Willem 2 kwa idee,taktiek en voetbal toch echt een klasse beter.2x Excelsior tegen de verhouding in.ect ect.
  Fons heeft een gouden pik de laatstse weken.
  Als Becker en El Khayati weggaan,dan haalt hij komend seizoen de kerst niet,want dan blijft er namelijk een lomp elftal over.
  Wanneer het 11 tegen 11 is en de tegenstander laat ons aan de bal is het helemaal niks.
  Een ander plan,oppertunistisch met bluf kan niet,omdat onze fatzige spits niet kan voetballen,dueleren en/of lopen.
  Dat hij op het einde 2 kadootjes mocht uitpakken van een Willem 2 dat knock uit lag,daar prik ik doorheen.Zonder de snelheid van Becker en creativiteit(tegen 10 man)van El Khayati hou ik mn hart vast.Dus alles op alles om hun te behouden en een echte beesten spits moet erbij.
  Als VVV Grot kan huren,waarom wij niet. Die is namelijk 2.10m en ook nog eens sterk en snel.
  Misschien voetballend niet geweldig,maar je heb nou eenmaal snelheid,kracht en dus dreiging nodig. In welk systeem dan ook.

 6. 6

  Karel Doormann

  de uitslag is vertroebeld, het hele seizoen is kut en ik ben blij dat er geen play offs zijn gehaald.
  Niet omdat ik niet fan ben of niet blij maar dat zou de zaak enkel nog meer verbloemen.

  Het is regelrechte noodzaak dat er kwaliteit bij komt anders zijn wij het kNac van volgend jaar
  als elke jattie weg gaat

  En nee ik ben niet negatief of voor die club die helaas kampioen is geworden
  voor dat weer gespougt wordt.. het is bittere ernst en realiteit
  sinds de verhuizing is het vrijwel ieder seizoen knijpen en vechten tegen degradatie.
  iets wat in het zuiderpark ook gebeurde
  maar dat was zuiderpark.
  ik weet dat het een hele generatie zuiderpark gangers duurt voordat deze bak de home base is.. maar zolang wij oud gangers er nog zijn zullen we altijd blijven vergelijken dat het niet veel beter is dan in het zuiderpark.

  Ja we spelen ere… daar hebben we toen we jong waren vaak om geroepen…
  maar het mag toch best wel ietsje beter

 7. 7

  Wd

  Wat een stelletje negatieve zuurpruimen die hun ongevraagde mening te moeten geven. Op naar volgend seizoen zonder pessimisme. Weer zeker dat Alphons dit elftal met aanvulling zeker beter en constanter maakt.

 8. 8

  Wd

  Wat een stelletje negatieve zuurpruimen die menen hun ongevraagde mening te moeten geven. Op naar volgend seizoen zonder pessimisme. Weet zeker dat Alphons dit elftal met aanvulling zeker beter en constanter maakt.

  1. 8.1

   Karel Doormann

   negatief of realist de lijn is dun daar tussen.
   Jaknikkers en blij ei figuren hebben we al op kantoor genoeg.
   het moet gewoon beter, we kunnen niet dat geluk blijven houden het is al het zoveelste jaar dat je ver na de winterstop eindelijk veilig bent

 9. 9

  Marcoke

  Conclusie na dit seizoen: zeer matig spel gezien met uitzondering van een paar wedstrijden. Met name thuis was het niet om aan te zien zo slap en risicoloos. Aan de andere kant ook een paar zeer nette resultaten behaald (soms met wat mazzel maar dat heeft iedereen weleens) en ik denk dat je altijd eindigt waar je hoort dus 9e plek is solide middenmoot.

  Echter vind ik dat Fons de ploeg niet beter heeft gemaakt. Qua speelstijl kan je dat niet maken in thuiswedstrijden vind ik. Nu maar hopen dat Khayati en Becker blijven maar kleine kans. Beter ook paar goede verdedigers erbij want Tom en Kanon zijn gatenkaas.

 10. 10

  FCDH FOÂHEVÂH

  Veel punten laten liggen tegen mindere ploegen. Paar bonuspunten gepakt tegen AZ, Feyenoord en Utreg, maar je laat ze te vaak liggen bij clubs als NAC, de Graafschap, Fortuna… t is gewoon jammer, maar ik denk dat ALS je als Den Haag zijnde mee wilt doen voor de Playoffs dat je dan wel vaker je wedstrijden tegen de kleintjes moet winnen. En niet er in gaan met het idee van “Dat doen we wel even.” In verdedigend opzicht zijn we niet goed genoeg om vol op de aanval te spelen. Counters werken prima, maar ik weet zeker dat die veel effectiever kunnen zijn in een andere formatie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl