Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

22 Comments

 1. 1

  Jan

  Dat is wel heel erg veel 1700, het zal bij in ieder geval verbazen of die er straks zitten, ik in ieder geval niet. Voor de TV vliegen de voorwerpen al door de kamer, laat staan dat je die ellende in het stadion moet aanzien, nee bedankt

 2. 2

  Realist

  🖕🖕🖕geef nog geen cent uit aan deze shit 🧉🧉🖕

 3. 3

  diesel

  nooit meer

 4. 4

  M

  En daar zou je voor moeten betalen??? Gratis toch lijkt mij want geen catering (was al rampzalig maar toch..) en voetballen krijg je niet te zien.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  En dit zijn dan onze die hard supporters….. Tuurlijk is het voetbal bagger maar eens supporter altijd supporter. Afin, van jullie moet ons cluppie het dus niet hebben. Mooi weer supporters hebben we er al genoeg van. Blijf dan voorgoed weg.

  1. 5.1

   Karel Doormann

   Voor F.C. Den Haag zou dat dan gaan om de thuismatch tegen Fortuna Sittard op 25 april waar dan 1700 Lab-hamsters aanwezig mogen zijn.

   Mensen blijf weg uit de Testmaatschappij

  2. 5.2

   Peter

   Helemaal mis jouw reactie Verkeerde Henk. Ben zekers een heel trouwe supporter, maar ik pas ervoor om met deze coronamaatregelen als test/proefkonijn gezien te worden. Geen staaf in mijn neus. Fuck the system als altijd mijn leus geweest. Zelf nadenken ipv aan de hondenriem te mogen lopen.
   Maar veel plezier hoor.

  3. 5.3

   Ton

   Albert ik bedoel Henk!😂🤓🤓 eens een V&Der altijd een V&Der!

 6. 6

  Jan

  Nou verkeerde Henk, ik kom al 45 jaar bij FCDenHaag en in de meeste jaren was het niet best,maar de spelers gingen er in ieder geval meestal wel voor. Als ik dit stelletje onbenullen zie met een trainer die er ook nog een keer als een volgevreten zoutzak bij zit is het wat mij betreft wel klaar voor dit seizoen en als jij dit voor lief neemt wat jij voorgespiegeld krijgt moetje zeker gaan kijken, mij zegen heb je. Tot volgend jaar in de KKD🍺✋️

 7. 7

  Marcoke

  Nou ik ga wel hoor als het kan. Weer eens in het stadion zitten voetbal kijken ipv suf thuis op de bank.

 8. 8

  Ton

  Ik ga alleen als ik zeker weet dat Michiel Kramer speelt!
  Ik zou dan heel graag zijn wedstrijdshirt willen hebben!

  1. 8.1

   doncorleone

   Goed idee, en je hoeft het niet eens te wassen want er zit toch geen zweet op na de wedstrijd

  2. 8.2

   Ton

   Een collectorsitem moet je ook niet wassen zijn geur moet je in het shirt blijven ruiken!

 9. 9

  Sassenheim

  Een soort uitzwaai& afscheids “wedstrijd” van een paar jaar Eredivisie voetbal in DenHaag…
  Nou die gaat zonder mij ook wel door.
  Dit “team” en alles wat er om heen hangt, is zo teleurstellend, dat ze het echt niet waard zijn om voor publiek te “voetballen” Wat een zooitje weggooi-ers bij elkaar. Ik ga mee met het 1ste comment (van Jan)

 10. 10

  heeljereetvol

  We kunnen ook juichen voor die andere groen gele hahahaha

 11. 11

  mars

  zelfs op tv ga ik nog niet kijken naar dit bagger zooitje laat staan dat ik er voor gaat betalen en zal ook wel een van de laatste keren zijn die 1700 man vanaf volgend seizoen mogen ze blij zijn met 500 man in de kkd met super spits kramer ik blijf er om lachen wat een mongolen het zijn om deze vent ze contract te verlengen die lul willen ze nog niet gratis hebben in het ameteur voetbal zoals scheveningen of katwijk

  1. 11.1

   Ton

   Mars het is toch de topscorer van ons elftal Michiel Kramer!

  2. 11.2

   doncorleone

   broodje kroket is tobscorer want in het kand der blinden is eenoog koning

 12. 12

  Realist

  Henk is labiel haha , fcdh rules , ADO niet

 13. 13

  iwi

  @VH.
  Als je dit nog support dan spoor je niet.
  T is hetzelfde als je onverwachts thuis komt en je wijf wordt keihard genomen door je beste vriend en dan bij jezelf denkt.
  Jammer ik ga nu zelf wat beter mn doen want ik hou van je schatje.

 14. 14

  Bas 1968

  Henk is Idd van de verkeerde kant ik ga toch zeker niet mijn vrije tijd opgeven om naar duur betaalde homo’s te gaan kijken ik kom pas terug als we fc.denhaag zijn en minimaal 30 % Hagenezen in het elftal hebben

 15. 15

  Bas 1968

  Word ik nu weer geblokt 😡😡

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl