Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  peter vakkie g

  dan ben jij een van de weinige die nog geloof heeft Alberto , wat ik geloof er niet meer in en met mij vele anderen

 2. 2

  Peter

  Alberto is een onverbeterlijke positivo. Helaas krijgt hij geen gelijk.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Morgen MOET er gewonnen worden van Heracles anders is de kans op minstens de nacompetitie volledig verkeken. Dus op de aanval, dat is tenslotte de beste verdediging

  1. 3.1

   Hans

   Als ik naar de laatste wedstrijden kijk hoe snel er bal verlies is, vrees ik weer het ergste! Druk zetten doen ze ook niet, waarschijnlijk om dat de conditie slecht is. Ze vallen allemaal neer na Heerenveen, die toch het meeste balbezit had, en die liepen gewoon het veld af, na een wedstrijdje. Het is nu of de Kitchen Championship.

   Dus vechten voor die bal, al moeten jullie op de knieën naar de kleedkamer.

 4. 4

  Peter

  We gaan het morgen meemaken. De dood of de gladiolen.

 5. 5

  Rob

  Je hebt weinig balbezit als je de bal als een blind paard naar voren schiet. Het kan toch niet zo zijn dat deze voetballers helemaal niet kunnen voetballen? Om te winnen zal je als team moeten spelen en dan ook echt voetballen.
  Ben bang dat het verdedigend weer niet goed gaat. We hebben snelle spelers ( van Ewijk en Polley) laten gaan en moeten het nu met een stel slakken doen. Ook echte voetballers (Haye, Bjelica) zijn weg. De enige nieuwe aanwinst Thomas zit alleen maar op de bank.

 6. 6

  mars

  geloof me me nou na morgen is het over en uit wand hij gaat gewoon weer verdedigend voetballen dus je krijg er gewoon weer een paar om je oren en dan is het klaarde enige waar je nog een beetje kans tegen maakt is pec zwolle dat is de laatste wedstrijd maar dat maakt ook geen donder meer uit az vvv emmen feyenoord willem || die ga je never nooit winnen met dit elftal

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl