Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Tuurlijk jongen, droom lekker verder maar beide bondscoaches zullen je niet bellen. Moet wel zeggen dat je de laatste tijd een beetje te hoog van de toren blaast.

 2. 2

  Marcoke

  Jongen zit (iets te) goed in zijn vel, en terecht gezien zijn prestaties laatste tijd.

 3. 3

  Iwi

  Dit moet verzonnen zijn of Nasser is zo van slag door het mooie Weer,dat hij denkt dat het 1 April is.

 4. 4

  Doedel

  In oranje,???? Kies lekker voor het marokaanse 11tal. Want in oranje moet je betere kwaliteiten bezitten

 5. 5

  FC DEN HAAG Beverwijk

  Ik geloof dat deze man een klap van de windmolen heeft gehad. Ja, hij heeft geniale momenten, maar is vrijwel elke wedstrijd 75 minuten onzichtbaar, geen inzet, laat zijn man lopen etc….

  Ik persoonlijk irriteer me regelmatig aan El Khayati. Gun hem een mooie transfer na dit seizoen of tijdens de winterstop. Maar hij moet echt beter gaan presteren wil hij een telefoontje krijgen vanuit Casablanca of Zeist.

  De pers moet ook maar eens stoppen met het ophemelen van El Khayati, zorgt er alleen maar voor dat hij nog meer naast zijn schoenen gaat lopen.

 6. 6

  Carrero

  Wat een gezeik vandaag de dag van die spelers. Het begint een beetje zielig te worden maar dat hebben ze zelf schijnbaar maar niet door.
  Kunnen die jongens zich niet simpelweg focussen op waarvoor ze betaald krijgen en dat is voetballen. Als je het goed doet komt een vervolgstap en interesse vanzelf.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl