Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Tegen de juiste voorwaarden……zegt me nog niets. Diverse media berichten over 6 ton, geruchten uit de club zelf berichten over ruim 2 miljoen. Dat gat is erg groot. Persoonlijk vind ik dat de club daar duidelijker over mag communiceren. Misschien dat er binnenkort meer over naar buiten sijpelt.,

 2. 2

  De Geep

  Ga uit van 5 – 6 ton Elkajati moet zelf de transfersom betalen clubs uit Qatar betalen geen transfersommen hij had beter naar Rusland kunnen gaan voor de club. Hij moet niet zeiken bij iedere andere club hadden ze dit anders gedaan, maarja wij staan met de rug tegen de muur en daar heeft hij handig gebruikt van gemaakt.

 3. 3

  Marcoke

  Hoe het ook zij, voor het “geheime” bedrag dat wij voor hem krijgen halen zal FCDH nooit een gelijkwaardige speler kunnen halen. Nasser, succes met de geitjes en kamelen daar en bedankt voor alle mooie momenten!

 4. 4

  Westlandet

  Nasser veel succes. Je was een topper.binnen en zeker ook daar buiten op open dagen altijd tijd voor een praatje. ed.kunnen lex aron en Tom. Een voorbeeld aannemen het ga je goed

 5. 5

  Ton

  Ik zeg toedeledokie El kahyatie!

 6. 6

  Verkeerde Henk

  ADO strijkt 1.7 miljoen op

 7. 7

  Rob

  1,7 miljoen is werkelijk een lachertje. Stond voor 5 miljoen op waarde geschat. Wat een kneuzen. Kunnen niet eens onderhandelen. Zoveelste speler die veel te goedkoop mag vertrekken.
  Middelmatige verdediger van PSV voor 10 miljoen en de speler die als topscoorder op de tweede plaats en als assist gever gedeelde eerste plaats 1,5 miljoen?
  Hebben ze bij ADO überhaupt wel een commerciële man in dienst?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl