Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Die jongen overschat zichzelf echt schromelijk. Bij de top drie komt er toch echt iets meer bij kijken dan afronden op de goal. Zoals fysiek, meeverdedigen etc. Daarin komt hij nog wel het eea tekort. Bij vlagen is hij onzichtbaar, m.n. tegen betere clubs is hij niet aanwezig, gaat het spel aan hem voorbij omdat het te snel gaat. Wie maakt deze jongen wakker en brengt hem aan t verstand dat ADO, Heerenveen en misschien AZ zijn plafond is?!?! Maar AZ mag hem kopen hoor, alleen doen ze dit niet omdat er geen verkoopwaarde meer is.

  1. 1.1

   Theo

   De overdreven positieve publiciteit die wij tegnwoordig krijgen dank zij Fox en de HC staat in geen enkel verhouding tot de werkelijkheid. Want waar staan we nu eigenlijk met ons voetbal? Het is hotseknots begonia toevalsvoetbal dat ons vorig jaar de ZEVENDE (!!!!) plaats opleverde. Uitvloeisel daarvan is de belachelijke verheerlijking van troetelkind Rambo en ook de houding van onze topscorer. Niet normaal allemaal.
   El Khayati wil zijn zakken vullen. Is zijn goed recht en het is hem gegund. Misschien kan dat in de zandbak. Het kan zeker niet in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Dat geeft niet, maar je overschat jezelf inderdaad als je dat ontkent.
   Even goed vrienden, maar het is time to say goodbye.

 2. 2

  Rob

  Hoger dan ADO komt hij niet. Top drie zit niet op hem te wachten want hij is veel te traag. Ploegen die hier genoemd worden zoals AZ en Hoerenveen halen alleen een goede speler bij ons op voor een paar knaken zodat zij die naderhand voor veel geld kunnen verkopen.

 3. 3

  Peter

  Denk ook niet dat de top 3 op hem zit te wachten. Hij is veels te wisselvallig.
  Leuke speler voor ons en dat is het dan.
  Jammer dat hij zich zo overschat.

 4. 4

  Iwi

  Doei Nasser.
  Bedankt voor je mooie goals en assist.
  Ik hoop voor jou,dat je bij die topclub(als deze komt)ook alle pingels,vrije trappen en corners mag nemen(Tip:Corners moeten beter)dat ook deze topspelers de ballen bij jou inleveren.Dat deze topspelers net als Lex,Danny of Malone het vuile werk voor je opknappen,zodat je ook daar bij balverlies niet achter je tegenstander aan moet.Kortom weet je wel zeker of je juist niet bij ons tot je recht komt?
  Maar wij hebben wel vaak van je genoten.Bedankt!
  Mathijs wat nu?
  Gat vullen?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl