Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Hooguit 10 kom je op 38 punten en na-competitie.

 2. 2

  Rob

  Als het er 10 worden zou ik heel blij zijn. Ben bang 4 – 5 punten en hopen dat er 3 ploegen minder punten hebben. Triest maar waar

 3. 3

  iwi

  Daar gaan we al.
  Lammers en Vlappie kennen er ineens niks meer van. 0-3 voor de Graafschap.

 4. 4

  Rob

  Zoals ik Sl schreef, moeten hopen dat er 3 ploegen minder punten hebben. Maar ja, ADO hoefde geen versterking in de winterstop te halen want is topteam. Bij de Graafschap waren ze wel wakker en hebben spelers gehaald. Resultaat dat zij meer punten na de winterstop halen dan ADO. Tel daar bij op dat die jongens wel willen werken om erin te blijven en je kunt de uitkomst wel raden. Je wordt zomaar 17 de.
  Vraag me af of er op NAC na ploegen zijn die zo weinig punten hebben gepakt na de winterstop.

 5. 5

  Rob

  Als je morgen verliest en of Exelcior of PEC wint sta je gewoon 14 de. Als je bedenkt waar ze hadden kunnen staan als de inzet en het voetbal goed waren geweest . Pfffff stel losers 😡😡
  De Graafschap wint uit bij Hoerenveen. Willem II uit bij Frijdnoord. En dat met voetbal i.p.v. dat laffe slappe voetbal van ADO.

 6. 6

  iwi

  Willem2 haalt Isak ff in de winterstop binnen. Wij met een hoop bombarie voor het begin van de competitie Necid na het vangen van ruim 2 miljoen voor Johnson.
  hahaha. Wat zielig.

 7. 7

  Rob

  Ja, scouting van niks. Uitgerangeerde spelers, spelers die niet mogen spelen, spelers die geblesseerd zijn en spelers due niet kunnen voetballen. En daar ook nog voor betaald krijgen.
  Schandalig is het en het publiek de ene na de andere wedstrijd Voorschotelen.

 8. 8

  mars

  en een trainer die geen verstand heeft van wissels of spelers opstellen dat hebben we ook nog is maak vaak domme wissels en stelt de juiste mensen niet op zo als laatst twee snelle buiten spelers er in en je spits eruit halen dat is er al een en zo kan ik nog wel ff doorgaan

 9. 9

  lodewijck van avezaath

  precies Mars het is een stuk onbenul eerste klas. zou die bij van bronkhorst in de klas gezeten hebben.

 10. 10

  Marcoke

  Wat een rampscenario die uitslagen van gister. Graafschap, Willem2 en Fortuna winnen en nou maar hopen dat Excelsior en Pec gelijk spelen anders gaat er weer een over je heen. Want winnen in Groningen zie ik niet gebeuren zoals ik Fons hoorde praten vrijdag. Oftewel alles (proberen) dicht te zetten en op de counter. Dat voetbal heeft ons juist in de problemen gebracht sukkel!

  Wij moeten veel verder naar voren spelen en druk op de tegenstander zetten op HUN helft en niet pas opvangen bij ONZE 16 want daar loopt iedereen doorheen zo zien we elke week weer.

  Ik hoop dat ik het mis heb maar ik vrees het ergste vanmiddag

 11. 11

  peter

  he fons heb je gezien hoe de graafschap hoereveen aanpakt !!!!!!!!!!!!!! Flappie en co geen schijn van kans 0-3 terwijl wij kansloos verliezen van het Fries konijn !!!!!!!!!! Vandaag tegen FC grun 3 punten anders wordt het play=offs keukenkampioen

 12. 12

  Rob

  Fons houdt van laf voetbal. Heeft geen idee dat ADO helemaal niet kan verdedigen. Wordt dus weer niks.Je zal toch echt mieten gaan voetballen wil je nog ergens punten gaan pakken.
  Anders ploegen hebben goed gehandeld in de winterstop en zullen punten gaan pakken.

  1. 12.1

   Dolf Brouwers

   Het grote misverstand is in Den Haag al jaaaaaren dat er voetbalkwaliteit te over aanwezig is die je via een druk op de knop zomaar op het veld brengt.
   De werkelijkheid is al jaaaaaren anders. Maar ja, er zijn nog steeds stakkers die “Jaguh, jaguh”
   roepen en denken dat dat helpt.
   Zelfoverschatting, typisch Haags. Bluf dus.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl