Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

3 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Nasser zet het maar uit je hoofd dat er van de zomer dan een leuke club komt. Je bent een leuke voetballer, zeker voor ADO, echter je moet reëel blijven, je bent 30, geen doorverkoop waarde meer voor andere clubs en daarnaast ook jij hebt je beperkingen, je bent niet snel, handelingssnelheid kan beter en je laat geregeld je man lopen. Niet iedere club zal zijn team op jou afstemmen zoals Fons dat wel doet door 2 man naast je te zetten die het vuile werk opknappen. Kortom, stel je er maar op in dat ook straks je juiste club niet komt en zal je gewoon je carrière bij ons beëindigen, zeker als het doem scenario uitkomt en we straks degraderen.

 2. 2

  Iwi

  Precies ja. Niet Dynamisch genoeg voor de Top.
  Zakkenvullen in het middenoosten of misschien bij een 2e divisieclub uit een behoorlijk voetballand waarvan de scouting alleen naar cijfertjes kijkt.

 3. 3

  Rob

  Is voor ADO, zeker in de tijden waar we nu in zitten , een belangrijke speler. Ja, hij is niet elke wedstrijd echt goed maar doordat de rest bagger is verliezen we dan de wedstrijd wel.
  Zie het somber in omdat er geen versterking gehaald is.
  Van As hoopt elk jaar op een miljoenentransfer? Opbrengst gaat dan vast naar zijn salaris want er worden alleen maar 2de rangs spelers gehaald voor 2 knaken.
  Als je ziet wat er de laatste jaren gehaald is is dat toch echt om te janken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl