Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  heeljereetvol

  Nou ja dan kunnen we het binnenkort in de fik steken hebben de ambtenaartjes ook niks klaar.

 2. 2

  Realist

  Dat hebben we eerder gedaan toch 😂😂😂

 3. 3

  Realist

  Den Haag , de plek van vrede en recht , demonstraties , betogingen etc iedereen die zijn ongenoegen wil uiten doet het in onze stad . Wat doen wij ? Geen ene fuck . Handtekeningen ophalen en nog niet eens door 5000 man .
  Dit is amateuristisch te noemen en zo maak je dus geen statement. Met 10000 man de deuren van het stadhuis blokkeren , dan doe je tenminste iets 🤭😡

 4. 4

  Peter

  Waarom loopt die Reijntjes bij de spelers te praten op het trainingsveld? Die gasten moeten vrij in hun kop blijven om resultaten te halen!

  Wanbeleid van die Reijntjes tav de overname en evt koop van het stadion. De supporters zijn uiteindelijk de dupe. HUN club gaat naar de kloten.
  Ook al komt er uiteindelijk een nieuwe eigenaar, er is een hoop kwaad geschied en we zijn flink achteruit gegaan. Mag wel eens goed onderzocht worden hoe dit precies gegaan is en welke personen zijn hier verantwoordelijk voor. Als we deze ellende overleven, dan mag dit nooit meer gebeuren.

 5. 5

  Marcoke

  Te pijnlijk voor woorden dit alemaal….staat nu ook groot stuk op West Ed

 6. 6

  peter vakkie g

  er komt geen nieuwe eigenaar, niemand koopt dat koekblik voor zo’n hoge prijs.
  als de huur al 1,2 miljoen is wat zullen ze dan vragen voor de aankoop van het stadion ?
  zeker een miljoentje of 5 wederom 3 punten in mindering
  gaat lekker zo ga zo voort stelletje onbenullen !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Hetgeen ik gister al zei nadat bekend was geworden dat de brief vd gemeente alleen een ontvangst bevestiging was, is er een hele grote blunder gemaakt bij Ado. Wie hier debet aan is, is mij niet bekend alleen weet ik nu zeker dat we nu bestuurd worden door incapabele personen die zichzelf heel wat vinden maar eigenlijk een stelletje machtswellustigen zijn die niet weten of er zand of lucht in een bal zit. Ben bang dat we inderdaad afstevenen of faillissement en afname van de licentie want dat stadion is echt niet in anderhalve maand verkocht. Gemeente gaat eerst bezien of ze willen verkopen, dan moeten de onderhandelingen nog gestart worden etc etc

 8. 8

  Pietje

  het is klaar

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl