Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Setkus

  Prima keeper, steady geen rare acties en zet gewoon alles neer achterin. Geeft rust

 2. 2

  ab,ka,sc,ja,etc

  Eindelijk het eerste goede bericht sinds eeuwen .

 3. 3

  Bob1

  Doet zijn werk, doet altijd zijn best, maar zal zelden een wedstrijd voor je winnen.
  Goeie gozer. Hoop dat hij niet geblesseerd raakt want je kan met Coremans en Sar natuurlijk niet de Eredivisie in. Jammer van Lamprou.

 4. 4

  Ano-Niem

  Het is inderdaad een goeie gozer. Gewoon een prima keeper zonder poespas die iedere wedstrijd een voldoende haalt en tevens ook een prima vertegenwoordiger is van de club.

  Of ie wedstrijden voor ons wint…? De laatste keeper die wedstrijden voor ons won was Hanssen en die zit te verpieteren als derde doelman in Duitsland, overigens met een salaris dat drie keer meer is als wat ie bij ons had.
  Ik denk dat je al blij mag zijn dat hij constant is en geen wedstrijden voor je verliest. Hij zorgt voor rust achterin en daardoor staat het gewoonweg beter. Daarnaast heb ik Zwinkels in de laatste wedstrijden van vorig seizoen echt een paar keer een cruciale redding zien maken die er uiteindelijk voor zorgt dat je er met de punten vandoor kon gaan.

  Hopen dat Sar zich kan ontwikkelen onder Zwinkels, want kennelijk ziet de leiding het niet zitten in Coremans.

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  anoniem, in het begin was hansen even reserve keepte daarna gewoon elke wedstrijd. gedegradeerd ,nu zit er ook weer 2 wedstrijden op waar hij gewoon keept en allebei verloren,dus!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl