Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  supporter

  hij heeft er niks aan verdiend, nee iedereen gaat miljoenen geven als je van tevoren weet dat je verlies gaat lijden. nee kale je hebt genoeg je zakken gevuld en geleegd bij de vrouwtjes. maar ik zou het ook zo spelen want anders moet hij zijn ex-vrouw ook muntjes geven en dat vind Nancy weer niet leuk. snappie.

 2. 2

  hoppie

  Liever die Chinees als een Amerikaan ofzo met hun soccer mentaliteit.

 3. 3

  leo

  Supporter, jammer dat je zo over de redder van ADO praat……..als hij niet als enige over de brug was gekomen, waren wij beland in het rijtje van FC Wageningen, FC Vlaardingen, SC Amersfoort etc………had je dat liever gehad dan? Waarom kan er nou niet voor 1 keertje wat respect opgebracht worden voor hetgeen hij voor elkaar heeft gekregen? Besef je dan niet waar we vandaan zijn gekomen?
  Ik wel, kan me nog een wedstrijd herinneren in het oude Zuiderpark, koud, betrof een inhaalwedstrijd op een troosteloze dinsdagavond, ik zat samen met o.a. die Harm Huttinga op de ere tribune, totaal aantal bezoekers: 500!!!!!! Men vond het te koud, te troosteloos etc. We stonden stijf onderaan in de eerste divisie……….. veel schulden, gemeente die niets meer wilde doen………
  Ik ben Mark van der Kallen enorm dankbaar voor het behoud van mijn cluppie, voor het weer gezond maken ervan, voor de enorme inzet die er voor nodig is geweest, voor de totale reorganisatie die hij heeft moeten doorvoeren om het te bereiken.

  Mark van der Kallen, BEDANKT!

 4. 4

  Koos

  Wat een naïeve flauwekul, Leo.
  Ben jij soms die Leo uit dat liedje van Ria Valk en ben je vannacht weer dronken geweest?
  Goede heertjes bestaan niet beste Leo.
  Wij zijn met z’n allen als Hagenezen het Goede Heertje: alleen dank zij de gemeentebelastingen bestaan we nog of denk jij soms dat een echte zakenman als vdK ooit maar iets in zijn leven voor een ander zal doen? Ga eens googlen, man en denk aan al die brave mensen die door Saneerder vdK hun baan, toekomst enz. verloren zijn.
  En gij geleuft dat vdK per saldo niks verdient aan dit “project?”
  Denk toch eens na.

 5. 5

  leo

  Koos,

  Ik blijf bij mijn verhaal. Dat we nog bestonden voor het tijdperk Van der Kallen kwam door de Gemeente, maar op het moment van de instap Van der Kallen was al duidelijk dat de Gemeente ADO niet alleen zou gaan redden, dus m.a.w. als Mark van der Kallen niet was gekomen, zou het einde verhaal geweest zijn.
  Het liedje van Ria Valk ken ik zo langzamerhand wel, jammer en raar dat je dat voor mijn voeten gooit, alleen vanwege het feit dat ik een andere mening ben toegedaan……

  Zal een zakenman iets voor een ander doen zonder er zelf aan te verdienen? Een goed zakenman zou zeker vooruit kijken en de potentie willen opzoeken om vervolgens tot zaken over te gaan.
  Het moment van instappen bij van der Kallen stonden wij er in alle opzichten beroerd voor, neem alleen maar het feit dat de club een hele slechte naam had met haar supporters, wanbeleid, schulden, lege tribunes, stand ranglijst etc. etc. Dus de potentie moest komen uit de historie……..er was er buiten van der Kallen niet 1 die erin durfde te stappen, niet 1!!

  1. 5.1

   Koos

   Leo,
   7 voor taal, 4 voor dromerige inhoud.
   Probeer het volgend jaar nog eens.
   Mag je His Masters Chinese Telraam gebruiken.
   Of elk ander, lucratief, alternatief.
   Tijd om te oogsten, toch?

 6. 6

  leo

  Jij je mening, mag.

 7. 7

  Koos

  Actuele opmerking.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl