Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Kezen met Chinezen

  Samen met Volendam koploper degradatie en promoveren? Voeren we toch een lijstje aan. Hopen op een wonder zondag zou het een keer lekker zijn om van die rood/witte maaghonden te winnen.

 2. 2

  Kaalkop

  Het wordt heel moeilijk. Sinds de uitspraken van de rechter en Ping Pong eindelijk betaald heeft, wat hij 2 jaar geleden op papier had vastgelegd, lijkt de rust op dat gebied in ieder geval teruggekeerd….maar voor hoe lang

 3. 3

  Legia

  De nieuwe trainer Alfons Groenendijk schrikt in Deventer, ja schrikken deden we allemaal, maar nog meer als je verdwaalde natte dweil als Becker het veld in stuurt om de eer te redden, schrik je je rot ja. Onbegrijpelijke actie. Hoe vaak moet die bewijzen dat hij er helemaal niets van bakt voor hij een warm plekje op de tribune krijgt?

 4. 4

  Janus

  Die angst moet eruit, ik zei het al zo onzeker als de tering dat hele zooitje. iedereen verstopt zich voor de bal. Misschien een middagje rugby tegen de plaatselijke club, weer een beetje strijdlust en vechtersmentaliteit kweken.

  Elke week bloed aan de paal, schuim op die bekken, heel noord en vak G erachter.
  Alleen mentaliteit, vertrouwen en werklust kan dit seizoen redden.

 5. 5

  Marcoke

  Pfff lijkt wel alsof iedereen zich er al min of meer bij neerlegt. En als daar de energie heen gaat dan gebeurd het ook!

 6. 6

  Iwi

  Nah! Inderdaad ja.

 7. 7

  VinzDH

  Is gewoon realiteit je pakt geen punt meer tegen clubs uit het rechter rijtje en als je dan ook nog de wedstrijden tegen mede degradatie/nacompetitie kandidaten gaat verliezen ben je gewoon kandidaat nr 1 om te degraderen. Maanden speel je al het slechtste voetbal en je hebt het meeste aantal doelpunten tegen is gatenkaas achterin. Heb al de 4 voorgaande degradaties meegemaakt en de overeenkomsten zijn schikbarend met wat je nu voorgeschoteld krijgt.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl