Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Rob

  Gelukkig zijn we toch nog ergens goed in.
  Fantastische actie natuurlijk ?

 2. 2

  Realist

  Lieve maar stomme actie , laat het Binnenhof daar maar voor zorgen . Wel deze actie maar geen actie tegen het bestuur etc .

  1. 2.1

   Ed

   ieder zijn mening

 3. 3

  Verkeerde Henk

  #Realist….je doet je naam geen eer aan. Actie tegen het bestuur? Welk bestuur, er is geen bestuur. Hopelijk na dinsdag is er weer een algemeen directeur die orde op zaken gaat stellen. Ik benijd hem niet. Ondertussen deze fantastische actie voor doodzieke kinderen bekritiseren siert je niet. Dit is nl gewoon een hele mooie actie van een supportersclub die nog niet zo heel lang geleden een hele andere naam had. Waarvan akte.

 4. 4

  Olitano

  Ik begrijp de frustratie van Realist wel. Een paar spandoeken in het stadion als protest tegen het wanbeleid. Een beetje gemopper op de sociale media. Dat is het dan wel. Welke supporter is wel tevreden met deze gang van zaken ?

  We moeten helaas de vergadering(en) afwachten van UVS en de RVC. Met en zonder de (beoogde) directeuren. Morgen is een vergadering gepland. Als we dan eindelijk weten welke poppetjes op welke plaatsen terecht komen dan moeten we toch eerst afwachten wat er dan gaat gebeuren. Wordt er eindelijk daadkrachtig opgetreden ? Wordt er nu eens echt met de achterban gecommuniceerd ?

  Sophia Kinderziekenhuis organiseert op 15 september weer een leuke dag voor die doodzieke kindertjes door ze naar de Kuip te brengen. Wij, Den Haag supporters, willen daar graag aan bijdragen. Waarom niet ?

  Dat staat helemaal los van welke bestuurschaos bij onze club dan ook. (Ook bij Feyenoord zitten ze zonder algemeen directeur. Loopt ook niet lekker daar)

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl