Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

21 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Nac en Utregt hebben zich al op de markt begeven en versterkingen gehaald. Vanuit Ado kringen blijft het angstvallig stil. De kerst is aangebroken en nog altijd geen geld uit China. VdK heb je echt zo zitten slapen tijdens de onderhandelingen en die nieuwe china kenner loopt ook maar het eea te roepen zonder dat hout snijdt om nog maar te zwijgen over Jan Hermen de Bruijn. Wat een stelletje boeren pummels, alle drie laten ze zich in de zeik nemen. In dat licht gezien, v Duinen verkopen voor nog een leuke duit anders is hij na dit seizoen in de jupiler geen stuiver meer waard. Triest!!!

 2. 2

  ndk

  Beter iedereen verkopen die nog wat oplevert inclusief kramer we gaan toch degraderen. Fontein en het liefst hele bestuur ook ontslaan

 3. 3

  Ouwe Joop

  Het is trouwens een lekkah biertje Jupiler

 4. 4

  eddy

  prima bier die jupiler,kunnen ze gelijk jupiler in het stadion schenken,ipv dat pis bier.
  duinen staat toch verkeerde positie bij ons ,probleem is alleen waar halen ze een vervanger vandaan of er komt helemaal niks bij,kramer is geschorst,dus hebben we geen spits,houtkoop als enigste vleugelspits.
  chinese soap gaat tot chinese oud en nieuw duren.

 5. 5

  tattoo op k.loten

  Jupiler komt vn Jupille en ligt in Wallonië, dit ter zijde ………..
  Mike, ga dan .

 6. 6

  070FCDH070

  Het gaat om kramer en niet om van Duinen!

 7. 7

  Man.Utd

  Zeg lulhannes wees eens duidelijk gvd, @070FCDH070 .

 8. 8

  koi tok

  Het gaat om me vader en niet om me moeder! Whoeaaaaaaaaaahahaaaaaaaoaeaaa .

 9. 9

  konjo

  verkopen inclusief de hele orga rondom en in ado den haag

 10. 10

  070FCDH070

  ‘Duitse interesse voor ADO-topscorer’
  Michiel Kramer maakte in de eerste seizoenshelft niet alleen veel indruk op de Nederlandse subtoppers, maar ook over de grens viel zijn productiviteit in het shirt van ADO Den Haag op.
  Foto
  Foto: ANP Pro Shots
  Volgens de Duitse afdeling van Sky Sports overweegt FC Ingolstadt 04 namelijk om een aanbieding in Den Haag neer te leggen voor de afmaker. Ingolstadt staat momenteel bovenaan in de 2. Bundesliga en wil deze winter investeren om zo promotie veilig te gaan stellen.
  Ook Feyenoord, AZ en FC Groningen werden al genoemd. Geconfronteerd met die geruchten, reageerde Kramer: “Ik heb het nog altijd uitstekend naar mijn zin en zit absoluut niet op een schopstoel. Ik wil nu niet zomaar bij ADO vertrekken. Bovendien verwacht ik niet dat er iets gaat gebeuren de komende transferperiode.”

 11. 11

  070FCDH070

  @Man.Utd Kan je niet normaal reageren kneusje.

 12. 12

  FCDH

  Het gaat om duinen en niet kramer

 13. 13

  Kaalkop

  Misschien gaat het wel om allebei!

 14. 14

  Verkeerde Henk

  Maakt het nog iets uit om wie het gaat? Nee, de club is helaas op sterven na weer dood. De chinasoap houd de club en de supporters in een houtgreep, terwijl ze juist vooruit moeten kijken omdat het toch een zeepbel is. Echter zelf is er geen geld meer dus houden ze tegen beter weten in, vast aan iets wat nooit van de grond is gekomen. Gevolg: degradatie en dan moeten de spelers die nog iets opleveren, verkocht worden en gaan ze in de jupiler verder met spelers die niet verkoopbaar zijn, gevolg: duurt weer jaren voordat promotie naar de hoogste klasse wordt bewerkstelligd. En zo heeft vdK na zijn eigen bedrijven ook Ado naar de klote geholpen.

  1. 14.1

   Kaalkop

   Waar baseer je het op dat de club bijna ten onder gaat?? Volgens mij heeft het financieel in nog geen 30 jaar zo goed gestaan

 15. 15

  fuck the system

  Het gaat om de hele club .

 16. 16

  Vorepark

  De rest van Nederland blijft zich verbazen waarom we allemaal staan te kijken hoe deze soap ons bezig blijft houden. De eens o zo beruchte FC Den Haag supporters staan als schaapjes in de wei te wachten en doen niets. Behalve op de fansites af en toe iets roepen.

  Dat tijden veranderen blijkt nu eens en te meer. Het veld oprennen of de bestuurskamer bezetten is er niet meer bij. Hooguit dat ene Sjakie zich roert die door de ene helft wordt gepruimd en door de andere helft wordt afgeschoten. Dat is het.

  In de tussentijd wordt gefluisterd dat het geld binnen is maar dat het nog geheim moet blijven. Want dat zou anders alleen maar de prijzen op de transfermarkt verhogen en dat wil onze Chinees niet. Anderen zeggen dat alleen de rente en de boete betaald is. Mogelijk een paar ton. VDK zou dit aan de club willen lenen om toch iets op de transfermarkt te kunnen doen.

  Waar of niet waar, we weten het gewoon niet. En wat te denken van de reeds aangekondigde persconferentie door Wang in januari 2015 ? Waarom ruim 6 weken van te voren aankondigen ? Wat is de gedachte daarachter ? Het heeft er alle schijn van dat de persconferentie pas gehouden wordt als de transfermarkt gesloten is ??

  Volgende week vrijdag is het 1 januari 2015 en is het tijdelijk contract met Fontein afgelopen.
  De kans is groot dat zijn contract verlengd wordt met een paar maanden.

  De door VDK uitdrukkelijke aangegeven dode lijn van 31 december 2014 wordt zeer waarschijnlijk overschreden. Het wordt tijd dat er een deadline wordt ingesteld en dat VDK zich daar ook echt aan houdt.

  Maar je weet het nooit. Rond deze tijd schijnen een paar eeuwen geleden zich ook wonderen hebben voltrokken.

  1. 16.1

   Kaalkop

   De rest van Nederland interesseert het geen reet en hopen vooral dat het niet doorgaat en niet waar is, omdat met 10 miljoen structureel erbij Den Haag ieder jaar in het linkerrijtje eindigt

 17. 17

  Verkeerde Henk

  Kan iemand mij nu eindelijk vertellen of dat kut geld uit China binnen is? Hoor verschillende geluiden en daar word ik niet wijzer van. Waarom blijft het zo stil????

 18. 18

  hageneesje

  Mag hopen dat Mike niet vertrek. Veel hopen van wel maar dit is de speler die het meeste werk verzet. Wie moet dan de kar trekken als hij weg is?

 19. 19

  Ouwe Joop

  Me eens hageneesje hij is echt belangrijk voor ado als hij er niet was stonden we echt onderaan hoe vaak moet hij niet verdedigen en aan de rem trekken

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl