Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Hein

  Doe maar rustig aan hoor Reiziger, iedere maand dat het langer duurt krijg jij je geld toch wel . Laat verder maar iedereen in onwetendheid en onzekerheid achter.

 2. 2

  peter vakkie g

  ik heb het even van hierboven allemaal bij elkaar opgeteld totaal Euro 1.030500,00 . Dat is alleen het stadion en alle parkeerplaatsen erom heen. Dan heb je nog een spelersgroep, trainers en staf met hun salarissen !!!! Ik durf het bijna niet te vragen Serieuze Versterkingen ???????????? het is trekken aan een dood paard gemeente blijft maar ouwehoeren ipv dadendrang en echt helpen. Voorstel huur moet gehalveerd worden want je speelt nu
  in de divisie lamme en de blinde en alle parkeerplaatsen moeten gratis worden.
  Bedrag seizoenkaarten moet gehalveerd worden. 20 % een lachertje !!!!!!!!!!!!!
  Zodra we weer eredivisie spelen is er te praten over verhogingen

  1. 2.1

   Hans

   Ook in de 1ste divisie keken wij jaren lang naar een slechte B film, maar betaalden de hoofdprijs. Ik neem wel een pakket bij ESPN dat is goedkoper, en zie je de herhalingen, als het uitgezonden wordt. En je kan het iedere maand afzeggen. Met een seizoenkaart niet. Ga eerst maar presteren ADO want wat is het slecht, en weer niet goed voorbereid op de nieuwe competitie! Zullen ze weten wat een competitie is?

 3. 3

  Hein

  Die ene nieuwe koper zal ook wel snel weg gejaagd worden.
  Volgens mij is de enige die geen binding heeft met Den Haag Reiziger zelf is, en die moet bepalen wat, wie en hoe het beste is voor Den Haag, wat een lachertje zeg.
  Als jij in het bedrijfsleven iets moet verkopen en je jaagt 4 a 5 geinteresseerde weg en heb faarna nul resultaat dan wordt je normaal gesproken er met een rotgang uitgetrapt, maar hier wordt de toekomst van Den Haag aan hem overgelaten. 🤔

 4. 4

  Rob

  Er wordt weer veel te lang geouwehoerd. Iedereen wil de macht houden en zo jaag je eventuele overname kandidaten weg. Geen overname? Trek dan de stekker er maar uit. Stadion plat en mooie flat erop. Levert vast meer op dan die waardeloze voetbalclub

 5. 5

  Peter

  Belachelijk dit. Er gebeurt gewoon helemaal niks. Gemeenteraad op reces en die lui hebben helemaal niks met onze club, dus laten het erbij zitten. De wethouders laten het over aan Reiziger en die gast casht wel zijn loon.
  Voor de vorm hebben ze het gouden aandeel afgestaan, zodat ze de zwarte piet niet toegespeeld krijgen, waardeloze situatie.

 6. 6

  Realist

  Eens met iedereen, gooi maar plat die kk bende . Gelukkig heb ik mooie Zuiderpark herinneringen. ( wat nu ook een kk bende is )

  1. 6.1

   Ton

   Engnek.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl