Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

22 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  Wat een circus weer bij FCDH
  Het kan nooit normaal gaan he…

  Melkert pleur op!!!!

 2. 2

  Marcoke

  Ja ja ja, dat artikel in het NRC had ik ook al gelezen en nu dit….tis echt een grote TERINGZOOI bij FCDH !

  Oprotten met al die ere-baantjes geile figuren, vriendjes politiek en ja, (vooral) ook die Chinesen!

  Ben het echt helemaal zat! Die stakker van Zweden moet ook eens zijn mond leren houden die wil ook graag belangrijk zijn (op de achtergrond, lafaard!, als je echt een grote jongen bent stap je er in maar dat durf je niet!)

  Wat doet een Melkert in vredesnaam bij onze club? Waarom blijven die Chinesen onze club gijzelen? Ze maken toch nooit winst hier dat is toch duidelijk nu? Hup, verkopen die boel aan ons en ophoepelen naar je bami met hond land!

  Ik dacht dat ik dit nooit zou zeggen maar het beste is keihard degraderen, kapot gaan en opnieuw beginnen met FCDH als naam en al die slangen eruit !

  Zo, dat ben ik kwijt

  1. 2.1

   Fan1968

   Tja……….en dan ?

 3. 3

  Hans

  Melkert die huilebalk van de PvdA. Zie hem nog zitten samen met Pim, na een duidelijke verkiezing nederlaag. Wang moet hem eruit trappen met zijn hele kliek. Links lullen en rechts je zakken vullen is zijn gedachte. Ik vind het een nare man, een glad janus met zijn geniepige kop. Toen ik hoorde dat hij bij FCDH kwam dacht ik al, wat moeten ze met zo`n dergelijk figuur. Tijd om je biezen te pakken Melkert en ga weer lekker bij de PvdA werken, het gaat weer te goed met ze.

 4. 4

  EersteViking

  Totale chaos….
  God wat is de club ziek….
  Als al dat geld nou eens normaal besteed zou worden…..

  Dan dat lijstje.,..
  Ik zie nauwelijks namen met enige affiniteit met FCDH….
  Frans van Steenis dan weer wel. “Zijn” Hotelplan was shirtsponsor in betere tijden…..

  Ach wat leg ik toch te dromûh…..

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Eerst even vooropgesteld, ook ik vind dat aan deze bestuurlijke onrust een einde moet komen daar we als club verder moeten en er zijn nog 2 weken te gaan voordat de transfermarkt sluit. Maar dit is een stuk van VI……zeg ik daar niet genoeg mee? De objectivitijd van dit blad is al jaren tanende. En ja, ook ik vind dat Melkert niet de juiste persoon op de juiste plaats is maar om nu direct dit stuk van VI als waarheid aan te nemen, gaat mij weer te ver. Laten we even tot 19 aug afwachten, Na deze tijd zal ongetwijfeld vanuit de club wel duidelijkheid volgen en dan kunnen we allicht personen gaan beoordelen en afbranden

  1. 5.1

   Marcoke

   Ok Henk maar het artikel het NRC was ook van dergelijke strekking. En VI is nog altijd wel toonaangevend in NL voor wat betreft “betrouwbare” journalistiek op voetbalgebied.

   Erg treurig allemaal, heb echt te doen met Fons nu

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  Was Dé stoop er nog maar.

 7. 7

  iwi

  Melkert zit er pas relatief kort.
  De Teringzooi is al jaren geleden in gang gezet.
  Die Manders heeft er tevens een zooitje van gemaakt.
  Mooie beloftes en zelf de broek ophouden bla bla bla.
  Op basis van wat heeft ie promotie gekregen binnen het voetbal?
  Is hem snel gepeerd voordat alles aan het licht komt.
  Op technisch gebied ook een teringzooi joh.
  Polley en van Kleef bij toeval en door blessures meegedaan.
  Stonden allang op de nominatie om verhuurd te worden of gratis weg te mogen gaan.
  Ze geven nog liever een 30+er die niet eens vaste basisspeler is een verbeterd contract

 8. 8

  mars

  dat hele lijstje daar boven dat zijn alleen maar zakken vullers en dat de club naar de klote gaat dat riep ik al een tijdje hoop dat ik verder ongelijk heb wand had ook gezegd dat ze de eerste 8 wedstrijden geen punt halen zou niet weten wat hier nog van terecht moet komen ik zelf was al klaar met de club maar als ik zo kijk zijn we er allemaal klaar mee straks

 9. 9

  BOK

  Wat een staatsdebiel die Melkert. Wie the FOCK heeft het in zijn achterlijke hoofd gehaald om hem aan FC Den Haag te binden. Dan maar weer creatieve spreekkoren. Laat die vent alsjeblieft huilen wegrennen voordat hij in de gevarenzone komt.

 10. 10

  GeorgeJMS

  Er is tegenwoordig weinig reden te twijfelen aan de betrouwbaarheid en integriteit van V.I. Ook niet voor F.C.D.H.-fans.
  Het blad is al jaren het best op de hoogte van alle ins-and-outs van het vaderlandse en, in veel gevallen, Europese voetbal; hetgeen uiteraard in hoge mate te danken was aan de vele formele en informele contacten van Johan Derksen.

  V.I. is zeker vele jaren uitermate kritisch geweest over F.C.D.H. en kende zelfs een periode waarin het blad uitgesproken anti-F.C.D.H. was.
  Dit is naar mijn mening al geruime tijd niet meer zo en zelfs in het verleden waren er periodes dat onze club objectief werd benaderd. Zoals onder het hoofdredacteurschap van Joop Niezen, die als geboren Hagenees vanzelfsprekend enige sympathie voelde voor de b.v.o. uit zijn geboortestad, of in de tijd dat Kees Jansma aan het blad was verbonden en destijds ongetwijfeld zo nu en dan verhitte discussies heeft gevoerd met mede-redacteuren 😁.

  De hedendaagse V.I. heeft m.i. weinig belang bij tendentieus-negatieve publicaties over F.C.D.H. en zal m.b.t. de aangekaarte materie en problematiek, beslist niet een dermate gedetailleerd en onderbouwd artikel willen publiceren zonder zich vooraf van de waarheidsgetrouwheid te verzekeren.

  F.C.D.H. is al tientallen jaren een roerige club en heeft mede op bestuurlijk gebied al de nodige crises doorstaan. Daarbij kent onze club meerdere stromingen die niet altijd dezelfde belangen dienen of doelen hebben. Ook financiele perikelen zijn er bij mijn weten al sinds de 60’er jaren. Meermaals waren er reddingsplannen of stapten zogenoemde ‘sterke mannen’ in de club; De Stoop groeide om meerdere redenen uit tot de held van de toenmalige North Side; John Ringelenstein hield de club boven water, doch kreeg niet alle geledingen achter zich; Mark van der Kallen stak zijn nek uit in een bizar penibele periode en sprong er uiteindelijk niet onverdienstelijk uit.

  De huidige situatie is evenwel een vruchtbare voedingsbodem voor problemen. F.C.D.H. is eigendom van een grote Chinese onderneming, wordt geleid door een interim-directeur met weinig affiniteit met zowel de voetballerij als met Haagse toestanden, terwijl het controlerend orgaan, de R.v.C., de uitvoerende macht naar zich toe getrokken lijkt te hebben.
  Nu wederom de chaos op straat ligt en de resultaten op het veld zorgwekkend zijn, is het nauwelijks verwonderlijk dat de vereniging, oudleden, sponsoren, fanatieke fans en invloedrijke supporters hun onvrede kenbaar maken.

  Ik denk dan ook dat genoemd V.I.-artikel serieus genomen moet worden en zelfs de aanzet kan vormen tot rigoureuze veranderingen: de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur die daadwerkelijk de leiding krijgt over het dagelijks bestuur; een hernieuwde samenstelling van de R.c.V. die zich beperkt tot haar initiele rol van controlerend orgaan; een betere, meer inzichtelijke samenwerking met de Chinese eigenaren, aangezien er in de huidige, ongewenste, situatie van een (aandelen)verkoop geen sprake kan zijn, omdat ook een eventuele nieuwe eigenaar wordt opgezadeld met de bestaande complexiteit.

 11. 11

  Rick

  Wat een zooitje weer zeg en wat een onrust weer. Het word sowieso tijd dat die Melkert optyft. Met zijn verleden had hij überhaupt nooit aangesteld mogen worden. Tijd voor actie!

 12. 12

  Maxwin

  Dit is precies de reden dat het bij ADO niks wordt. Er is geen echte leider. De overname door UVS is ook geen succes. Kortom een zinkend stuurloos schip, zonder kapitein en wel met enge elkaar niks gunnende matroosjes. Chappeau voor het bestuurlijke falen!!!!!!!

 13. 13

  Heel je reet vol

  Degraderen is het beste dan rot en tyft stralen deze criminelenoplichters er vanzelf uit de organistatie.
  Kunnen de domme ambtenaartjes ook even zweten en bedenken wat ze met dat lelijke koekblik van ze moeten.

 14. 14

  Martindh

  het bestuur tegen de muur! Tijd voor actie tegen dit wanbeleid!

 15. 15

  Karel Doormann

  met alle respect maar dit is een swansea story, op bestuurlijk niveau
  het wordt tijd dat er een aantal vrienden en liefhebbers van de club de boel gaan runnen.
  vanuit het hart met het doel de club niet kapot te laten gaan.

  1. 15.1

   Supporter

   Eens!!!!!!!

 16. 16

  Ploffie

  Mannen geduld.
  Nogmaals,geen haast.
  Ik ga niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit.
  Br Kroket en Ould Chik is alleen om Kishna,Lorenzen en Ladan op te vangen,want die speelde ook nooit.Ik heb nu geld,dus de vervangers voor El K en Becker(24 doelpunten en 20 assist)oftewel de echte kwaliteitspelers komen er nu aan.
  Dan gaan we vast linkerrijtje,Europa in,stadionnetje vol en sponsors voor het uitkiezen.
  Heeft niemand het meer over slechte of ad interim Kapitein en veel te veel matrozen die hun zakken vullen voor hun niks doen.
  Come on Breda uuuih Den Haag bedoel ik.
  p.s ook al 4e keepertje geregeld.
  lekkaaaaaaah toch?
  Gezellige goser.
  Ik weet bij god niet of hij beter is dan Robert,komen we ook nooit achter,beetje humor
  op de bank ook belangrijk.
  We hebben jong Ado opgericht.
  Dat is niks voor onze eigen jonge spelers,daarom sturen we ze weg en laten we 2e garnituur daar spelen en we halen jonge 4e garnituur van de topclubs.
  Mot wel,want o.a Kramer,Goossens,
  Falkenburg en Malone,willen en mogen daar niet spelen.
  Zaterdag Fraser wordt een makkie.
  Die snapt er geen reet van.
  Voor de camera ook het charisma van een jeu de bouler.
  Hahaha met zn Ebuehi maar blijven opstellen. Die heb ik mooi transfervrij de deur uitgewerkt.
  laterrrrr

 17. 17

  Fc

  Lees dit maar goed stelletje prusters van de over kant !Van Leeuwen gaat bij Twente uiterst creatief te werk bij het halen van versterkingen en trok ook deze zomer weer spelers uit allerlei windstreken aan. Hij betaalde voor acht nieuwe namen nog geen enkele transfersom: Rafik Zekhnini, Keito Nakamura, Giorgi Aburjania en Matos kwamen op huurbasis naar Enschede en Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh konden transfervrij worden binnengehaald.( nu hebben ze ook nog los 1.4 miljoen budge kunnen halen waarom alleen maar rente over hoeft betaald de door de bij de investeerder uit de regio.)
  Waarom kunnen zulke dingen niet bij ons Wanbeleid!

 18. 18

  Fxdh

  Van Leeuwen gaat bij Twente uiterst creatief te werk bij het halen van versterkingen en trok ook deze zomer weer spelers uit allerlei windstreken aan. Hij betaalde voor acht nieuwe namen nog geen enkele transfersom: Rafik Zekhnini, Keito Nakamura, Giorgi Aburjania en Matos kwamen op huurbasis naar Enschede en Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh konden transfervrij worden binnengehaald.

  1. 18.1

   Dolf Brouwers

   Salaris en tekengeld zijn bij Twente voor de 1e selectie het dubbele van die bij ons.
   Trap toch niet in die stomme verhaaltjes van De Snor. Die is 10 jaar geleden van huis gegaan en lult alleen nog maar wat uit zijn nek.
   Reeds.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl