Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

2 Comments

 1. 1

  GeorgeJMS

  Dat Adriaanse systeem zorgde zeker wel voor voor attractiever voetbal dan wat er de laatste jaren op de mat wordt gelegd. Bovendien sprak het het Haagse publiek meer aan, waardoor er snel(ler) een wisselwerking van fanatisme, mentaliteit en inzet tot stand kwam tussen de spelers en het publiek. De prestaties van F.C.D.H. in het eigen Zuiderpark konden niet los worden gezien van de intimiderende sfeer en de audiovisuele (jawel, al voor het digitale tijdperk ;-)) effecten waarvoor de supporters garant stonden.
  En lees nog ff de alinea waarin Adriaanse de loftrompet steekt over Corrie Lems, 1 van de beste voetballers die ooit in het prachtige Groen/Gele tenue hebben gespeeld. En niet alleen omdat-ie in het veld soms net zo “gek” was als wij op de tribunes, maar omdat Lems onwaarschijnlijk goed kon voetballen, een enorm spelinzicht had en – ja – keihard en voor niemand peur was. Voor mij nog altijd de #2 op de lijst van Haagse Helden.
  Allemaal gezellige feestdagen toegewenst, een Haags Ahd & Nieuw en een gezond 2015 met veel meer F.C.D.H.-zeges en vooral een dik boek Chinese mollum.

 2. 2

  Jeff

  Wil wel even melden dat in de kerstboom van Co nooit Edwin Purvis de opkomende rechtsback was .
  Maar dat was de zeer jonge Martin Abbenhuis een jaar of 3 en nooit Edwin Purvis ..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl