Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Nou ja, Pisvee is ook niet in goede doen, zie De Graafschap. Als we het dicht kunnen houden en het zit qua scoreverloop weer mee zoals in de vorige 2 wedstrijden, waarom niet? Maar heel eerlijk verwacht ik dat niet. Het geluk van de vorige 2 wedstrijden is tegen Pisvee wel afgelopen.

 2. 2

  Theo

  Jammer dat we de laatste resultaten niet op basis van onze kwaliteit hebben behaald.
  Maar voetbal is ook een geluksspelletje. We hebben dat over de hele perioder Groenendijk nog eens geleerd: je hebt meer aan een gram mazzel dan aan een kilo kennis en kunde.
  Fons is een eerlijke jongen en hij geeft in interviews ruiterlijk toe dat de resultaten negatief en positief beïnvloed zijn door geluk en pech. Dat zal ook zo zijn in Eindhoven.

 3. 3

  iwi

  Wij zijn veilig en Pisvee heeft nog wat doelpuntjes nodig.
  Voor mij part lekker voetballen met wat debutanten.

 4. 4

  Realist

  Laat PSV met 10-1 winnen , we weten allemaal waarom ?

 5. 5

  Ton

  We gaan nu weer stappen omhoog maken op de ranglijst!

 6. 6

  Sassenheim

  IDD @Realist…mijn idee. heb vandaag al een kutdag met al die neuzen op me werk, kan ik zeker nog een paar van die grafdagen tegemoet zien als ze kamp. worden. Blij dat het lekker weer is, doe ik buiten alleen wel ff een bakkie. Zelfs die kakkies hier heulen hier met ze..Ik denk alleen nog maar aan zaterdag tegen AZ, jezusss wat was dat lekker. Klaar en op naar het nieuwe seizoen, met iets meer rust in de ploeg ajb..

 7. 7

  Dolf Brouwers

  Vooral zo blijven “denken” en je naar buiten opstellen. Is realistisch omdat het hoogste dat wij inmiddels kunnen bereiken in het profvoetbal zal zijn: HET KAMPIOENSCHAP VAN SPOORWIJK EN LAAKKWARTIER.
  Bravo! Reeds……..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl