Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Stel wel fitte spelers op die vol voor kunnen en willen gaan. Een niet fitte speler zal nog net kunnen maar ik lees in dit stukje 2 namen van spelers die niet geheel wedstrijdfit zijn en dat zijn er echt teveel want dan speel je met 9 man.
  Maar onze wereld trainer zal wel weer zo dom zijn om ze beide op te stellen ivm wijzigen om het wijzigen. Doet hij namelijk elke wedstrijd

 2. 2

  Rob

  Je moet El Khayati wel opstellen. Zeker in deze belangrijke wedstrijden kan hij doorslaggevend zijn. Hij had toch aangegeven fit te zijn?

 3. 3

  Hans

  Als ik de multimiljonairs in Engeland zie spelen, die lopen 10 keer harder. Dat is fitheid!

 4. 4

  iwi

  Corona bracht vorig jaar redding.
  Misschien worden we dit seizoen wel door de trainer gered.
  Nee niet Ruud maar Jan Pipo de Clown

 5. 5

  De Geep

  Laten we maar eens proberen zaterdag te winnen Purvis scoorde in 1991 z´n enige en tevens winnende doelpunt. Laatste karen doen we het goed tegen W2 uit alleen hoe gaat het als het er echt om gaat.
  Wanneer we geen duels aan gaan zoals de meeste spelers van ons zal het toch mega lastig worden.
  Dan RKC moet je ook winnen anders is het heel simpel nacompetitie spelen en dan zullen de zeisterslaafjes uit Zeist niet meer dezelfde fout maken als afgelopen seizoen.

  1. 5.1

   Ed

   Eerst Fortuna morgen he

 6. 6

  Rob

  Willen II met 0-6 op de klote. Dit moet een mentale klap zijn. 5-0 Feijenoord 0-6 Utrecht. Hier moet ADO het vertrouwen uit halen.
  Hoop dat Brood goed heeft opgelet waar de zwakte zit. Je moet iig met snelle spelers spelen en El Takkie voor de verrassings doelpunten.

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Fortuna minimaal gelijk spelen en W2 en RKC 6 punten inpakken. Mooiste zal zijn 9 punten want dan haal je RKC ook in als ze dit weekend verliezen. Maar heb weer zo’n voorgevoel dat Fortuna al te lastig zal zijn en we weer met 0 punten staan.

 8. 8

  Ton

  Die Petrovic stond weer als een clown op het veld gisterenavond!
  Ik denk dat hij nu al spijt heeft om daar ingestapt te zijn bij Willem 2!🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  1. 8.1

   iwi

   Ik denk andersom ook.
   Willem 2 in paniek de trainer wegsturen die vorig seizoen met dezelfde spelersgroep nog de revelatie was en inruilen voor Jan Pipo.

 9. 9

  Peter

  Come on The Hague!!
  Moet nu gaan gebeuren.

 10. 10

  Realist

  Roepen we iedere week Peter . 😂😂😂

  1. 10.1

   Peter

   Klopt. Tegen betah weten in.

 11. 11

  Rob

  PEC gaat ons niet helpen. Onthutsend slecht en 3-1 achter tegen Emmen. Komt Emmen op 4 punten dus moet er gewonnen worden.

 12. 12

  Rob

  Die middenvelder van Emmen Frei is wel een aanwinst. Die werkt keihard en kan ook nog eens een mannetje uitspelen. En dan hebben wij Goossens 😡

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl