Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Brammetje

  Ik denk dat het slechte spel te maken had met A) de bus van Utrecht die verkeerd geparkeerd stond. Dat grote pleurisding stond voor het goal van Utrecht. Met 5 man achterin en na de goal met 9 man voor het goal staan. B) De blinde arbitrage die ook nog eens voor elk tikkie floot. Het werd geen wedstrijd doordat fysiek spel niet mogelijk was. C) het uit vorm zijn van enkele spelers.

  In de tweede helft verraste Bakker en Jansen mij, zij speelden samen met Beugelsdijk een goede pot. Helaas leek Havenaar lood in zijn schoenen te hebben, en onze vleugels liepen tegen de bus aan die FC Utrecht heette. Gelukkig kan Havenaar net zoals Kramer altijd scoren en dat heeft ons gered. Misschien moet Fraser maar vaker de lange bal spelen en ook zijn spelertjes leren hoe ze dat moeten doen. Hij heeft een spits van 2 meter, daar moet hij gebruik van maken. Meer voorzetten, en wanneer nodig meer lange ballen.

 2. 2

  mars

  ik hoorde gister dat wang nog zeker twee spelers er bij gaat halen

 3. 3

  mars

  ben wel benieuwt wie dat zijn dan

 4. 4

  Rudolf

  Zowat de hele wedstrijd trok Schaken naar het midden waardoor de gehele rechterkant leef bleef. Geen voorzetten voor die lange halve Japanner maar een veel te drukke voorhoede.

  Doordat niemand het veld aan de rechterkant breed hield ging het merendeel van de ballen over links. Zo voorspelbaar en makkelijk verdedigbaar.

  Ben absoluut niet negatief, maar we kunnen allemaal constateren dat wij het spel niet of moeilijk zelf kunnen maken. En dat we best wat kunnen bereiken maar dan moet iedereen zijn taak uitvoeren. Een beetje in vorm zijn helpt ook.

  Ik kijk nu al uit naar volgende week zondagmiddag half een.

 5. 5

  De Geep

  Utrecht is een lastige tegenstander spelen erg behoudend zijn fysiek sterk en daar is moeilijk doorheen te komen, wij spelen ook behoorlijk reactie voetbal.
  Let maar op als wij bij hun uit spelen moeten ze aanvallender spelen en dan zullen wij daar de betere partij zijn.
  Wil je zo’n elftal kapot spelen dan zal je creatieve middenvelders moeten hebben die een mannetje kunnen uit spelen en diepgang hebben dat is wat we missen.

  1. 5.1

   Engels

   En geen hotseknots begonia voetballers dus.

 6. 6

  A-noNiem

  Goed stuk. We zijn, zoals we hebben kunnen zien, inderdaad niet bij machte om tegen dit soort teams het spel te maken en in staat om gaten te slaan in een hechte en georganiseerde verdediging. Laten we hopen dat Fraser hier van heeft geleerd en dat we dan wat eerder op een andere manier gaan spelen. Doen we dat niet, dan gaan we tegen meer van dit soort potjes aanlopen.

  Alberg was inderdaad daramatisch slecht, evenals onze Belgische vriend Derijck. Ook Dion Malloot was weer niet best. Hopen dat zowel Kanon als Zuiverloon snel weer fit is, dan kan Malone lekker naast Fraser op de bank gaan zitten. Ik vond Kristenssen overigens niet zo heel erg slecht spelen. Is toch een constante factor en had m dus niet zomaar gewisseld, nu waren we snel door de wissels heen.

  Beugelsdijk doet waar ie voor is gehaald, ballen onderscheppen en mannetje uitschakelen. Helaas trapt ie de bal dan vervolgens wel als een blind paard naar voren of over de zijlijn, maar dat kunnen we m niet kwalijk nemen.

  Als Wang nu nog even de knip trekt dan kunnen wie die Castillo halen en zijn we volgens mij wel klaar met de selectie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl