Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  clown

  ha ha ha ha ha ha ha

 2. 2

  ndk

  Dat lelijke downie kind van sjoerd wordt een lachfilm zoals we die nog nooit hebben gezien

 3. 3

  Kaalkop

  Ik hoop voor kk Sjoerd dat ik hem niet per ongeluk tegen het lijf loop

 4. 4

  PIET

  Wat een grap toch weer zeg bij onze club, eerst de overname, toen de hoop op echte versterkingen. Nu de overname een feit is heb ik alleen nog maar amateur spelers voorbij zien komen als mogelijk versterkingen. Poga, tja afgezien van ze naam is het vrij weinig…kom op mensen 5e divisie engeland toen naar de 3e divisie en bij Serie B niet meer dan 4 wedstrijden binnen de lijnen gebracht. Transfervrij weglaten gaan! Dan ben je een topper die ADO naar een hoger niveau gaat brengen! En Meppelink in Spanje 2e divisie aan het rondkijken voor een “versterking”. Amateurisme ten TOP! Waar is een goed doordacht scoutings beleid… tja wat kan je verwachten met Lex JR. als scout. Die heeft het te druk met ze twittertje vol te plaatsen waar die nu weer aan het eten is op kosten van ADO. Ik vind het onbegrijpelijk dat het niet mogleijk is een lijst te hebben van spelers en hier vervolgens achteraan te gaan… tuurlijk kunnen sommige niet en hebben al andere verplichtingen maar ik zou verwachten dat ADO met de nieuwe eigenaar een keer een transfersom kan neerleggen zoals Utrecht dat zo vaak doet. Of blijven we eeuwig transfervrije spelers en 3e rangs floppers van andere clubs onderdak bieden.

 5. 5

  Wang moggel

  Sjourd Mossou………………… hahahahahahahahahahahahaahaha wat een domme lul is dat.

  Verder krijgt die man van mij geen aandacht, stumper is het.

 6. 6

  070FCDH070

  Wat een idioot is dat zeg pleuris sjoerdje!!!

 7. 7

  Vorepark

  Dat lijstje met (haalbare) spelers die Henk Fraser er graag bij wil hebben is er wel. Dat is het probleem niet. Er is geen geld of nog geen geld. Dat is het probleem.

  Wat de echte plannen van Wang inhouden ? Dat zullen we moeten afwachten. Helaas zijn er voorbeelden met clubs waar het niet goed gaat of is gegaan. Voorlopig maar het voordeel van de twijfel voor Wang en zijn kornuiten.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl