Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  realist

  En zo is t .

 2. 2

  Marcoke

  Men heeft het continu over het incident uit 2006 maar de afkeer tegen de jdn is al vanaf de jaren ‘80 hoor. Er zijn toen zoveel dingen voorgevallen….man, daar is een beetje verf gooien echt helemaal niets bij.

  Keur die hakenkruizen en jhk zeker niet goed want dat gaat me veel te ver maar het is niet alsof dat het allerergste is wat er ooit is voorgevallen, bij lange na niet.

  1. 2.1

   Peter

   Yep klopt.
   De ouderen onder ons (zoals ik) herinneren zich ook het jaar 1987 waar het in ons Zuiderpark compleet misging door toedoen van de “bezoekers” en een falende politieleiding.
   Het ging (bijna) altijd los bij deze wedstrijden. 2006 wordt steeds gememoreerd omdat dit een laffe aanslag was op een groepje nietsvermoedende jongeren buiten de wedstrijden om op een gewone doordeweekse middag. LAF!!
   Hoop dat Krikke haar verstand nog terugvindt en de “demonstratie” afblaast. Doet ze dat niet dan is zij de hoofdverantwoordelijke voor mogelijke ellende.

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  en zo is het. en die afkorting jhk is toevallig (jongeren harde kern) meer niet. opzouten met die neuzen, niemand moet ze. en,ja ik was er ook bij in de toen ze lekker te keer gingen in het zuiderpark wat een waar slagveld was. brrrrrrrrr eng volk dat 020.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl